Κολοσσαίο: Στη Βρετανία ζει το ζευγάρι που χάραξε τον τοίχο του μνημείου

Δημοσιεύθηκαν τα στοιχεία του τουρίστα που σημάδεψε το Κολοσσαίο χαράσσοντας τα ονόματα «Ivan and Hailey, 23» στους τοίχους του Ρωμαϊκού Αμφιθεάτρου.

Σάλος στην Ιταλία: Τουρίστας χάραξε τον τοίχο στο Κολοσσαίο – Το βίντεο που προκάλεσε οργή

Πρόκειται για τον 27χρονο, Ιβάν Ντιμιτρόφ. Έχει καταγωγή από την Βουλγαρία, ενώ η σύντροφός του είναι από την Αγγλία και πρόκειται για την 33χρονη Hayley Bracey.

Ο Ιβάν Ντιμιτρόφ, ο οποίος έχει επίσης ένα δεύτερο επώνυμο (Hawkins), λέγεται ότι είναι γυμναστής που εργάζεται στο Μπρίστολ. Η Hayley Bracey, από την άλλη πλευρά, έχει μια εταιρεία στον τομέα της αθλητικής διατροφής. Οι δυο τους, σύμφωνα με την Dailymail, ζουν στα περίχωρα του Μπρίστολ, στο Keynsham, όχι μακριά από το γυμναστήριο Longwell Green όπου εργάζεται ο 27χρονος.

Ωστόσο, το ζευγάρι αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται στην Αγγλία. Σύμφωνα με ορισμένους γείτονες που μίλησαν στην Daily Mail, οι δυο τους «έφυγαν την περασμένη εβδομάδα και δεν θα επιστρέψουν για 15 ημέρες. Μας είπαν ότι κάνουν περιοδεία στην Ευρώπη».

Πηγή των ιταλικών αρχών επιβεβαιώνει: «Είναι και οι δύο κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου, έχουμε εντοπίσει τον άνδρα, όχι ακόμη τη γυναίκα. Ο πρώτος είναι βουλγαρικής καταγωγής, η δεύτερη βρετανικής καταγωγής». Η μητέρα της Harley αρνείται να το πιστέψει δηλώνοντας «Δεν είναι δυνατόν, η κόρη μου δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο, δεν θα το έκανε ποτέ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ