Ελένη Μενεγάκη: Η απάντηση για τα «φιλιά» στον Λιάγκα

Για τα χαιρετίσματα που έστειλε στον Γιώργο Λιάγκα, μέσω του ρεπόρτερ της εκπομπής του, μίλησε η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Πέμπτης (18/5).

«Καλέ έφευγα εχθές και έπεσα πάνω στην κάμερα και λέω κι εγώ, τελευταίοι φεύγουμε, ποιον να περιμένουνε; Λέω ας τους χαιρετίσω δεν θα βγει κανένας από μέσα, αποκλείεται. Όταν είδα “Ant1” λέω ποιον σκέφτομαι; Τον Γιώργο σκέφτομαι. Τον συμμαθητή μου σκέφτομαι. Τον τρελοδίδυμο σκέφτομαι που του την βαράει μόνος του» είπε αρχικά η γνωστή παρουσιάστρια.

Στην συνέχεια έστειλε και ένα μήνυμα στον Τάσο Τεργιάκη, λέγοντας: «Τασούλη μου ξέρεις πόσο σ’ αγαπώ, άσχετα τώρα, που τα έστειλα στον συμμαθητή. Για σένα πάντα εννοούνται».

Υπενθυμίζεται πως ο παρουσιαστής είχε μιλήσει έντονα, αναφερόμενος στον τρόπο που είχε σχολιάσει η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της, την συνέντευξη που του είχε δώσει ο Θοδωρής Μαραντίνης: «Το θέμα απασχόλησε την εκπομπή της Ελένης πάρα πολύ ώρα. Δείχνοντας ένα πολύ μεγάλο απόσπασμα από την συνέντευξη που παραχώρησε σ’ εμάς ο Θοδωρής Μαραντίνης και όλοι οι συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη τοποθετήθηκαν. Ρωτώ, λοιπόν, εγώ, γιατί θα τρελαθώ σε αυτή τη χώρα υποχρέωσε κάποιος την Ελένη Μενεγάκη να ασχοληθεί με το θέμα; Την πήραν τηλέφωνο από την διοίκηση του Mega και της είπαν ασχολήσου με το θέμα; Νομίζω ότι η Ελένη Μενεγάκη, η πιο σταρ όλων μας, εγώ δεν είμαι σταρ, η Ελένη είναι μεγάλη, η εμπειρότερη όλων μας, με τη μεγαλύτερη πορεία όλων μας, δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που θα της πει τι θα κάνει στην εκπομπή της. Το αξίζει με το παραπάνω, το λέω με αγάπη, σεβασμό και επειδή ήμασταν και συμμαθητές. Την υποχρέωσε κανείς να παίξει το θέμα; Είναι λίγο υποκρισία. Αν δεν θέλω να ασχοληθώ με ένα θέμα και θεωρώ ότι ενοχλώ κάποιους με το θέμα που ασχολούμαι, δεν το παίζω καθόλου. Ούτε παίζω τη συνέντευξη που δόθηκε σε έναν άλλο σταθμό. Δεν ασχολούμαι καθόλου, θεωρώ ότι είναι ένα θέμα που δεν ταιριάζει στην εκπομπή μου. Δεν το παίζω καθόλου. Επειδή δεν έκανα εγώ την συνέντευξη δεν την αναπαραγάγω ούτε από τον άλλον που την έκανε. Έτσι σημαίνει δεν παίζω το θέμα. Το να βγαίνω επί μισή ώρα και να κρίνω πόσο λάθος είναι να παίξω το θέμα, αλλά να μιλάω για το θέμα, συγγνώμη αλλά με την μικρή μου λογική…Παίζω το θέμα!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ