Ελένη Μενεγάκη: «Έμεινε» με την ατάκα της τηλεθεάτριας – Πέταξε το σακάκι και πέρασε σε διαφημίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Μια απολαυστική ομολογουμένως στιγμή έμελλε να έχει η Ελένη Μενεγάκη, το μεσημέρι της Τετάρτης, στον αέρα της εκπομπής της στο Μεγάλο Κανάλι και κατ’ επέκταση να προσφέρει στο τηλεοπτικό κοινό. Κι όλα ξεκίνησαν από τη συνομιλία που είχε η παρουσιάστρια με τηλεθεάτρια της.

Έτσι, ενώ η κουβέντα συνεχιζόταν, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να μάθει εμμέσως την ηλικία της συνομιλήτριας της. «Αυτή η ζέστη είναι απίστευτη εδώ, έχουμε και τουρισμό πάρα πολύ! Κολυμπάνε κιόλας, βεβαίως, ναι» ομολόγησε αρχικά η τηλεθέατρια για να ακολουθήσει ένας σύντομος διάλογος μεταξύ τους.

«Εσύ μπαίνεις; Γιατί ακούω να μιλάς για τους άλλους;» αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια του Μεγάλου Καναλιού για να αποκριθεί η συνομιλήτρια της, «είμαι λίγο γιαγιούλα εγώ και δεν».

«Βρε, άσε τα γιαγιούλα τώρα… Θα μου πεις καμιά ηλικία και θα πέσω λιπόθυμη» τόνισε με νόημα η Ελένη Μενεγάκη με την τηλεθέατρια να δηλώνει πως «50 είμαι». Και αυτό ήταν, η Ελένη Μενεγάκη πέταξε απηυδυσμένη το σακάκι στον αέρα και πέρασε γρήγορα γρήγορα σε διαφημίσεις.

«Ε, όχι και γιαγιούλα! Ε, όχι! Διαφημίσεις» αναφώνησε η Ελένη Μενεγάκη με τα μικρόφωνα να φεύγουν προς ώρας από την θέση τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ