Ελένη Μενεγάκη: Η σπάνια αναφορά στον σύζυγό της και τη σχέση του με τα παιδιά της

Μια σπάνια αναφορά στον σύζυγό της Ματέο και τη σχέση του με τα παιδιά της έκανε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της στο MEGA. Η παρουσιάστρια μιλούσε για το γεγονός ότι έδινε τα ρούχα του πρώτου παιδιού της του Άγγελου, στα μικρότερα όταν αναφέρθηκε και στη σχέση του Ματέο με τα παιδιά της.

Η Ελένη Μενεγάκη υποστήριξε ότι δεν είναι κακό τα ρούχα του πρώτου παιδιού να πηγαίνουν στα επόμενα αδέλφια. Όπως είπε συγκεκριμένα: “Να σας πω την αλήθεια, εγώ πολλά πράγματα του Άγγελου πέρασαν από όλα τα κορίτσια, όχι από αυτά που χαλάνε. Μιλάω ας πούμε για μπουφάν, κασκόλ και το έπαιρνε το επόμενο. Τι να πάθει ένα κασκόλ, τι να πάθει ένα μπουφάν;.. Τα ρούχα που είναι πλύνε βάλε, αυτά καταστρέφονται!”, είπε η παρουσιάστρια.

“Να παίρνεις και στο δεύτερο, όπως παίρνεις και στο τρίτο. Αν τους εξηγήσεις ότι “έχεις πιο πολλά ρούχα από το πρώτο”… “Γιατί έχεις αυτά που σου παίρνουμε και αυτά από το πρώτο και αν είσαι το τρίτο; Έχεις τα καλύτερα! Και του δεύτερου και του πρώτου και τα δικά σου τα ολοκαίνουργια”… Είναι και πώς θα το πεις στο κάθε παιδί…”, υποστήριξε η Ελένη Μενεγάκη.

Και τότε αναφέρθηκε στη σχέση του Ματέο με τα παιδιά της:”Το πιο σωστό είναι να μην βάλεις απότομα τον σύντροφό σου ακόμα και σε έναν γάμο μέσα στο σπίτι, χρειάζεται μία προετοιμασία, να έρθει σε επαφή με τα παιδιά… και να μην μπερδεύονται οι ρόλοι.

Άλλο ο μπαμπάς, η μαμά κι άλλο ο σύντροφος της μαμάς ή του μπαμπά σου… που μπορεί να έχει παντρευτεί! Αυτό είναι ξεκάθαρο και από εκεί και πέρα να αισθάνονται άνετα όλοι” τόνισε η παρουσιάστρια.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ