Ελένη Μενεγάκη: «Δεν χρειάζεται να έχετε απορίες, γιατί τις απαντάτε και μόνοι σας»

Η κάμερα της “Super Κατερίνα” βρήκε την Ελένη Μενεγάκη, την ώρα που επιβιβαζόταν στο καράβι με προορισμό την Άνδρο. Η ρεπόρτερ της εκπομπής θέλησε να ρωτήσει την παρουσιάστρια τόσο για το δημόσιο παράπονο του Γρηγόρη Αρναούτογλου, για το γεγονός πως δεν έχει πάει καλεσμένη στην εκπομπή του, όσο και για τις σχέσεις της με τον Σάββα Πούμπουρα.

Η Ελένη Μενεγάκη δεν θέλησε να απαντήσει στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου και αρκέστηκε στο να πει ότι: «Λοιπόν, παιδιά, αφού απορίες δεν χρειάζεται να έχετε γιατί τις απαντάτε και μόνοι σας! Κάνετε τις ερωτήσεις κάνετε και τις απαντήσεις. Άρα, δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο».

 

Υπενθυμίζεται πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πριν λίγες ημέρες είχε αναφέρει στην εκπομπή του “The 2night show” πως: «Με την Ελένη γνωριζόμαστε 280 χρόνια κι εγώ έχω μία μεγάλη εκτίμηση. Το μόνο που μ’ έχει τσαντίσει είναι που δεν έχει έρθει σε αυτή την εκπομπή. Αυτό μ’ έχει πειράξει πάρα πολύ και είναι και ο λόγος που με έχει καλέσει 10 φορές και δεν έχω έρθει. Και ούτε θα ξανάρθω στην Ελένη αν δεν έρθει». Προσθέτοντας ότι: «Στον Θέμο, τον συγχωρεμένο, πήγαινε ανά τακτά χρονικά διαστήματα αλλά… το κλείνω αυτό».

Από την άλλη πολλά είναι αυτά που έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό για τις σχέσεις της Ελένης Μενεγάκη με τον Σάββα Πούμπουρα, ιδίως μετά τα unfollow που οι δύο συνεργάτες αντάλλαξαν. Πάντως όταν σχολιάστηκε μία χειρονομία του Σάββα Πούμπουρα, που έγινε κατά την διάρκεια της εκπομπής “Ελένη”, ο ίδιος απάντησε μέσα από δηλώσεις του στην Ελένη Τσολάκη, τονίζοντας: «Η αντίδρασή μου αυτή και η κίνησή μου αυτή δεν ήταν προς την Ελένη, αλλά επειδή συνήθως όταν μπαίνουμε μέσα από διαφημίσεις μιλάω με τους τεχνικούς, τους οπερατέρ που βρίσκονται απέναντι, τους κάμεραμεν, τον φλορ μάνατζερ ή οποιονδήποτε βρίσκεται στο πλατό και κάτι λέγαμε ήταν μία συνεννόηση που γινόταν εκείνη την στιγμή στον αέρα και ήταν μία αντίδραση, μία χειρονομία και μία κίνηση που πήγαινε προς τον οπερατέρ και τον κάμεραμαν. Σε καμία περίπτωση δεν θα έκανα κάτι τέτοιο στην Ελένη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ