Ελένη Καρακάση: Η εξομολόγηση για το σοβαρό πρόβλημα υγείας – «Η μαμά μου το έμαθε από την τηλεόραση»

Η Ελένη Καρακάση, σε συνέντευξή της στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star», μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από ένα χρόνο. Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος υποδύεται την Ευτυχία στη σειρά του Mega, «Μαύρο Ρόδο» αποκάλυψε ότι η μητέρα της έμαθε από την τηλεόραση για την επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε. Παράλληλα, εξομολογήθηκε ότι στεναχωρήθηκε πολύ που αναγκάστηκε να λείψει από τα τελευταία επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες», λόγω της περιπέτειας με την υγεία της.

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς, η ηθοποιός είπε: «Σήμερα που γράφουμε τη συνέντευξη, σαν αύριο, κλείνει ένας χρόνος από την επέμβαση. Ο σκοπός που το λέω είναι να μπορέσουμε να παροτρύνουμε τον κόσμο να κάνει πρόληψη. Στο διάστημα μιας εβδομάδας έκανα μια μαγνητική, βγήκε η μαγνητική και Τρίτη βράδυ ο γιατρός μου λέει “έλα αύριο στο νοσοκομείο να τα πούμε”.

Την Τετάρτη μου λέει ότι “την Παρασκευή κάνεις εισαγωγή και Δευτέρα χειρουργείο”. Εγώ έπρεπε να ενημερώσω στο σίριαλ, ότι παιδιά δεν θα είμαι στα τελευταία επεισόδια και ήταν κάτι που με πόνεσε πολύ γιατί τα τρία χρόνια των Μελισσών ήταν πολύ σημαντικά για όλους εμάς που ήμασταν εκεί. Η σειρά ήταν πια στο φινάλε της, αλλά η υγεία είναι πιο μπροστά. Στα τελευταία επεισόδια δεν έπαιζα, δηλαδή αν είχατε δει το τελευταίο επεισόδιο γινόταν αναφορά στο όνομα μου, αλλά έβρισκαν πάντα μια δικαιολογία, η Ρίζω πήγε εκεί, η Ρίζω πήγε εκεί… Ήμουν πάρα πολύ τυπική στις εξετάσεις μου, ίσως αυτό με έσωσε».

Σε ερώτηση για τον τρόπο με τον οποίο το ανακοίνωσε στους δικούς της ανθρώπους, η Ελένη Καρακάση αποκάλυψε: «Στη μαμά στήσαμε μια μικρή πλεκτάνη, η οποία τελικά το έμαθε από την τηλεόραση, δεν της το είχαμε πει. Δηλαδή, φρόντισα την είχα πάει στην Αίγινα, που είχα φροντίσει να έχει πάει ο αδερφός μου με την γυναίκα του και την κόρη του, για να έχει παρέα δίπλα της να το πάρει πιο γλυκά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ