Ελένη Γερασιμίδου: Ο γαμπρός μου δεν ήταν αντάξιος των περιστάσεων, στο καλό να πάει…

Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χωρισμό της κόρης της, Αγγελικής Ξένου.

«Δυστυχώς τώρα δεν έχω γαμπρό, γιατί χώρισε η κόρη μου. Μια χαρά ήμασταν. Εκείνος δεν ήταν αντάξιος των περιστάσεων. Τέλος πάντων, στο καλό να πάει. Του μαγείρευα κι όλα του τα έκανα», δήλωσε η Ελένη Γερασιμίδου.

«Νομίζω ότι τώρα είμαστε πιο πολύ φίλες με την κόρη μου. Τώρα μας κάνει τη μαμά, «τα παιδάκια μου», λέει. Όχι ότι ξεκουτιάναμε αλλά έτσι αισθάνεται. Είναι και μοναχοπαίδι και έχει ευθύνες», σημείωσε η ηθοποιός.

 

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και στην τραγωδία στα Τέμπη.

«Χθες πραγματικά έπαιξα με το ζόρι και σήμερα αποφασίσαμε να μην κάνουμε παράσταση, γιατί είναι πολύ οδυνηρό. Βέβαια, πάντα στις δύσκολες εποχές κατέφευγε ο κόσμος στο θέατρο», δήλωσε προσθέτοντας: «Σε δικά μου προσωπικά πένθη, αν δεν είχα το θέατρο, δεν θα τα έβγαζα πέρα».

«Όταν έχασα τον πατέρα μου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος ερχόταν κάθε 5 λεπτά στο καμαρίνι μου. Το ίδιο και στην αδελφή μου, όταν ήταν να χειρουργηθεί», εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο η Ελένη Γερασιμίδου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ