Ελένη Φουρέιρα: Το πράσινο μπικίνι και οι πόζες στο φουσκωτό – ΦΩΤΟ

Μετά τα Mad Awards και την “καυτή” εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στη σκηνή των μουσικών βραβείων, η τραγουδίστρια αποφάσισε να πάρει μια “ανάσα” από τις υποχρεώσεις της και να απολαύσει τις ομορφιές των ελληνικών νησιών. Δεν παρέλειψε δε, να δημοσιεύσει στιγμιότυπα με ένα φλουό πράσινο μπικίνι πάνω σε φουσκωτό σκάφος. Χάρισε αρκετές πόζες στους θαυμαστές της με τα Likes να πέφτουν “βροχή”.

“Summer in Greece” έγραψε στην λεζάντα, ενώ δεν αποκάλυψε ποια ήταν η εντυπωσιακή παραλία που επέλεξε για τις βουτιές της.

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία διανύουν μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής τους. Όπως έγραψε πρόσφατα η Realnews το ερωτευμένο ζευγάρι απέκτησε τη δική του κατοικία στη Βάρκιζα. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του ζευγαριού, μπορεί να ζουν ένα μεγάλο έρωτα, δεν βιάζονται, όμως, να τον επισημοποιήσουν. Αυτό που τους λείπει δεν είναι η τυπική επιβεβαίωση της σχέσης τους μέσα από ένα σύμφωνο συμβίωσης ή ένα γάμο, αλλά περισσότερος χρόνος για να είναι μαζί. Πριν από λίγες ημέρες η τραγουδίστρια πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη κοινή φωτογραφία με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού.

Άλλωστε η Ελένη Φουρέιρα στη συνέντευξη στο “Ενώπιος Ενωπίω” είχε μιλήσει για την προσωπική της ζωή και για το ενδεχόμενο ενός γάμου.

“Δεν κρατώ μυστικά. Προσπαθώ την προσωπική μου ζωή να την έχω απ’ έξω, γι’ αυτό δεν μιλάω για αυτή. Ούτε θέλω να το παίζω σνομπ, ούτε τίποτα. Θέλω να κρατάω κάποια πράγματα για εμένα. Δεν έγινε ποτέ πρόταση γάμου. Είμαστε και οι δύο ελεύθεροι άνθρωποι” περιέγραψε η τραγουδίστρια. “Δεν είναι σκοπός μου ο γάμος, δεν ήταν ποτέ” τόνισε η Ελένη Φουρέιρα, αλλά είπε πως θα ήθελε να κάνει οικογένεια και παιδιά στο μέλλον. “Ιδανικά θα ήθελα ήδη να έχω δύο παιδιά, απλά δεν είναι για όλες τις γυναίκες εύκολο” εξομολογήθηκε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ