Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Δεν λένε όχι στον ερχομό ενός παιδιού

Της Κορύνας Μανταγάρη,

Διανύουν μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής τους η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία, οι οποίοι πρόσφατα απέκτησαν τη δική τους κατοικία στη Βάρκιζα. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του ζευγαριού, μπορεί να ζουν ένα μεγάλο έρωτα, δεν βιάζονται, όμως, να τον επισημοποιήσουν. Αυτό που τους λείπει δεν είναι η τυπική επιβεβαίωση της σχέσης τους μέσα από ένα σύμφωνο συμβίωσης ή ένα γάμο, αλλά περισσότερος χρόνος για να είναι μαζί.

Οι ίδιοι κύκλοι αναφέρουν στη Realnews ότι αυτό που θα κάνει τη διαφορά στη σχέση του ζευγαριού είναι ο ερχομός ενός παιδιού, το οποίο θα επισφραγίσει τον έρωτά τους. Και με δεδομένη την πρόσφατη αγορά της υπερπολυτελούς κατοικίας, η οποία θα γίνει ο προσωπικός τους παράδεισος, φαίνεται πως το ζευγάρι βρίσκεται κοντά στη δημιουργία οικογένειας.

Οι δυο τους λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων περνούν μεγάλο χρονικό διάστημα χωριστά, κάτι που έχουν σκοπό να αλλάξουν δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες. Ο χρόνος που αφιερώνει η Ελ. Φουρέιρα στη δουλειά της και ο Αλ. Μποτία στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την ομάδα της Αλ Γουάντα στη Μέκκα είναι αντιστρόφως ανάλογος με τον ελεύθερό τους χρόνο και αυτό κάποιες φορές επηρεάζει τη σχέση. Αυτό συνέβη τον Ιανουάριο του 2020, όταν, βάζοντας ως προτεραιότητα την καριέρα τους, είχαν πάρει την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους έπειτα από τρία χρόνια σχέσης. Όμως, ο έρωτάς τους κατάφερε να γεφυρώσει κάθε απόσταση και, μετά από ένα διάλειμμα εννέα μηνών, επανασυνδέθηκαν.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ