Ελένη Φιλίνη: Οι ρόλοι της ερωμένης, η άποψή της για τον γάμο και ο «πόλεμος» που έχει δεχθεί

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» του OPEN ήταν την Παρασκευή η Ελένη Φιλίνη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην προσωπική της ζωή, τον γάμο και τους ρόλους που κλήθηκε να ερμηνεύσει στο παρελθόν.

«Όλες μου οι σχέσεις ήταν μακροχρόνιες και σοβαρές, σαν γάμοι. Απλώς εγώ δεν ήθελα γάμο. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι για όλα, εγώ δεν ήθελα. Δεν φαίνεται; Το δύσκολο δεν είναι να παντρευτείς αλλά είναι να κρατηθεί ένας γάμος ευτυχισμένος. Εγώ δεν ήθελα όμως ποτέ τον γάμο», αποκάλυψε η Ελένη Φιλίνη.

«Είμαι καλά. Το ευτυχισμένη είναι πολύ μεγάλη λέξη, δηλαδή τι σημαίνει για μένα; Όταν γύρω μου καίγεται το σύμπαν, γίνονται καταστροφές, χάνονται άνθρωποι… Είμαι ένας άνθρωπος που επηρεάζομαι και αυτό το έχω από παιδί! Δεν είμαι ο εαυτούλης μου, εγώ να είμαι καλά και δεν πάει να καεί ο κόσμος! Δεν είμαι εγώ αυτός ο άνθρωπος. Επομένως, για το ευτυχισμένη, η ευτυχία είναι στιγμές. Ότι είμαι καλά, έχω ισορροπία μέσα μου και είμαι σε αρμονία, ναι είμαι», ανέφερε επίσης η Ελένη Φιλίνη και συνέχισε:

«Αν έχω φάει πόλεμο; Έχω φάει όπως οι περισσότεροι. Ενώ βρίσκομαι μέσα στην παράσταση, ναι και έχει τύχει να φύγω την παραμονή και πήγα την άλλη μέρα γιατί έγινε χαμός με τον παραγωγό για να μην χαλάσει η δουλειά. Τα μάζεψα και έφυγα γιατί μου έκοψε μεγάλος και σπουδαίος πρωταγωνιστής, ωραίος άνθρωπος, ατάκες που έβγαζαν γέλια σε ένα νούμερο που είχα. Στη τζενεράλε μου κόψανε τις ατάκες, όλα αυτά δηλαδή που έβγαζαν γέλιο και λέω γιατί… Τρελάθηκα εκεί πέρα και έφυγα».

«Οι ρόλοι που μου έδιναν ήταν μονίμως της ερωμένης και όχι της συζύγου. Έσκαγα και θυμάμαι να λέω: μα γιατί να μην κάνω και εγώ την σύζυγο; Μου έλεγε ο συγχωρεμένος ο Βασίλης Τσιβιλίκας: βρες μου εσύ μία να κάνει την ερωμένη για την οποία ο άντρας θα σε αφήσει εσένα για να πάει με αυτήν», ανέφερε και πρόσθεσε χαμογελώντας: «Βέβαια η ζωή είναι ανατρεπτική και πολλές φορές είναι το αντίθετο. Κανόνας είναι αυτό».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ