Ελένη Φιλίνη: Έχω δεχτεί πόλεμο από άλλες γυναίκες ηθοποιούς

Συνέντευξη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα έδωσε σήμερα (29/9) η Ελένη Φιλίνη. Η γνωστή ηθοποιός κατά την διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκε στον πόλεμο που έχει δεχτεί από άλλες γυναίκες ηθοποιούς και στο πως διαχειρίζεται την κακοπροαίρετη κριτική.

«Είχα καλές συνεργασίες, είχα εξαιρετικές, αλλά είχα και κάποιες άσχημες. Είναι η ανθρώπινη συμπεριφορά. Το παν είναι να μην ξεπερνάμε όρια. Για εμένα τα όρια είναι παντού, είναι και στις σχέσεις μας, στις ανθρώπινες, στις φιλικές, τις ερωτικές, τις οικογενειακές, εγώ είμαι άνθρωπος των ορίων» εξήγησε η ηθοποιός.

Ενώ προσέθεσε πως: «Έχει τύχει μία φορά να φύγω σε πρόβα τζενεράλε, αλλά να γυρίσω την άλλη μέρα και άλλη μία φορά που θυμάμαι μετρούσα κάθε μέρα να τελειώσει αυτή η δουλειά».

«Έχω δεχτεί πόλεμο από άλλες γυναίκες ηθοποιούς για πολλούς και διάφορους λόγους» αποκάλυψε.

«Μια φορά έχει τύχει να σβήσω και τούρτα με 100 κεριά και ας με λένε ότι θέλουν» είπε στη συνέχεια.

Σε ερώτηση για το αν παίζει ρόλο η ομορφιά στο καλλιτεχνικό χώρο, ανέφερε ότι: «Σήμερα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η ομορφιά στον καλλιτεχνικό χώρο, είναι ένα διαβατήριο που στα χρόνια τα δικά μου που ξεκίνησα έπρεπε να αποδείξεις. Είχες μία εμφάνιση και έπρεπε να αποδείξεις 100 φορές ότι αξίζεις».

«Αν είναι μία καλοπροαίρετη κριτική την δέχομαι με ευχαρίστηση. Αν είναι μία κακοπροαίρετη αδιαφορώ, λέω «Φαντάσου τι πρόβλημα κουβαλάει αυτός ο άνθρωπος που γράφει» είναι δυστυχία γι’ αυτόν» κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ