Ελένη Πετρουλάκη: Οι εξωσωματικές είναι ψυχοφθόρες, κανείς δεν μπορεί να σε καταλάβει

Στην κάμερα της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη μίλησε η Ελένη Πετρουλάκη. Η γνωστή γυμνάστρια κατά την διάρκεια της συνέντευξης μίλησε για τις κόρες της, την εξωσωματική διαδικασία και την επιλόχειο κατάθλιψη.

«Σαν μαμά τη μία φορά θα είμαι ήρεμη, την άλλη θα νευριάσω, την άλλη θα ξεφύγω και εγώ από τα όριά μου. Εξαρτάται τη μέρα και το πρόβλημα. Τα προσωπικά τους δεν θα τα πούνε στον μπαμπά τους. Ό,τι είναι να πούνε, θα το πούνε με τη μαμά» είπε αρχικά για την σχέση της με τις κόρες της.

Στη συνέχεια μιλώντας για την μεγαλύτερη κόρη της που πήγε στο εξωτερικό για να σπουδάσει, ανέφερε πως: «Όταν έφυγα από το εξωτερικό και την άφησα, δεν περίμενα ότι ήταν τόσο μεγάλος ο πόνος του αποχωρισμού. Πραγματικά ένιωσα ότι μου ξεριζώνουν ένα κομμάτι από την καρδιά. Έχω μια εφαρμογή και ξέρω ακριβώς που βρίσκεται. Πολλές φορές βέβαια αυτό δεν είναι καλό και για εμένα, γιατί μου δημιουργεί αγωνία. Ένας ιερέας μου είπε να κάνω υπομονή και να αφήσω την Παναγία, τον Χριστό, τον Θεό και όλους τους Αγίους να προστατεύουν τα παιδιά μου και έτσι θα είμαι ήρεμη. Και πραγματικά έτσι είμαι ήρεμη».

Για το γεγονός πως έχει μιλήσει ανοιχτά για την επιλόχειο κατάθλιψη, εξήγησε ότι: «Είναι κάποια θέματα που ουσιαστικά θέλει να σταθείς δυνατός, να κάνεις την αλλαγή στον τρόπο σκέψης. Εκεί είναι όλη η ιστορία, είναι μία απόλυτα φυσιολογική κατάσταση που τη βιώνουν πάρα πολλές γυναίκες. Δεν πήγα σε ειδικό, το ξεπέρασα μόνη μου».

«Έχω αγωνία για το πέρασμα του χρόνου, με την μορφή του να μπορώ να κάνω πράγματα που έκανα στο παρελθόν. Θέλω να μεγαλώσω όμορφα, να μην κάνω ακραία πράγματα, να μπορέσω διατηρηθώ καλά για την ηλικία μου. Κάνω τις θεραπείες που χρειάζονται. Δεν είμαι κατά των αισθητικών επεμβάσεων, αρκεί να υπάρχει σοβαρός λόγος. Δεν μπορώ τις υπερβολές» απάντησε, σε ερώτηση για το αν έχει αγωνία για το πέρασμα του χρόνου.

«Η εμμηνόπαυση είναι κάτι φυσιολογικό που συμβαίνει σε όλες τις γυναίκες. Στην αρχή ήταν σοκ για έμενα και να ήθελα και άλλα παιδιά δεν θα μπορούσα. Οι εξωσωματικές είναι ψυχοφθόρες. Κανείς δεν μπορεί να σε καταλάβει, μόνο αυτός που το βιώνει ή το έχει βιώσει. Θέλει πίστη, αν κάτι το πιστεύεις πάρα πολύ θα γίνει» σημείωσε για την εμμηνόπαυση και την εξωσωματική διαδικασία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ