Ελένη Χατζίδου: Η γλυκιά κίνηση του Ετεοκλή Παύλου και της κόρης τους – «Ήδη νιώθω καλύτερα»

Ένα ατύχημα είχε πριν από λίγες μέρες η Ελένη Χατζίδου, με αποτέλεσμα αυτή την εβδομάδα να απουσιάζει από την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή που παρουσιάζει με τον Ετεοκλή Παύλου.

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα story στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram, στο οποίο δείχνει την γλυκιά κίνηση που έκαναν ο Ετεοκλής Παύλου και η κόρη τους, για να νιώσει καλύτερα.

Συγκεκριμένα μπαμπάς και κόρη έδωσαν στην Ελένη Χατζίδου ένα λουλούδι. «Μόλις μου φέρανε ένα λουλουδάκι για να νιώσω λέει καλύτερα. Ήδη νιώθω καλύτερα!», ακούγεται να λέει η παρουσιάστρια στο βίντεο.

Υπενθυμίζεται ότι σε προηγούμενο story της η Ελένη Χατζίδου είχε αναφέρει: «Δυστυχώς τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι περίμενα. Έχω ένα θέμα με τον αυχένα μου και αυτό ψάχνουμε τώρα. Έκανα ακτινογραφίες, μαγνητική. Σήμερα έχω πάλι ραντεβού με τον γιατρό. Για να καταλάβετε τι έχει γίνει, έπεσα με τον αγκώνα μου, όλο το βάρος έπεσε στον αγκώνα μου και τραντάχτηκε απίστευτα ο αυχένας μου με τον οποίο είχα ήδη πρόβλημα.

Οπότε φανταστείτε ότι τώρα, έχει μεγαλώσει αυτό το πρόβλημα. Γενικά νιώθω σαν να μη μπορώ να στηρίξω το κεφάλι μου στο σώμα μου. Αυτό είναι πάρα πολύ κουραστικό και επώδυνο. Κάνω αγωγή, θεραπεία, και ελπίζω να είμαι σύντομα καλά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ