Ελένη Χατζίδου: «Η αλήθεια είναι πως είναι μια δύσκολη χρονιά για εμάς»

Ελένη Χατζίδου

Φωτογραφία: Instagram/eleni.hatzidou

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του STAR, Ελένη Χατζίδου, μίλησε στην εκπομπή «Εδώ TV» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετώπισε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Παράλληλα, μίλησε για το τηλεοπτικό μέλλον της ίδιας και του συζύγου της, Ετεοκλής Παύλου, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα.

«Η αλήθεια είναι πως είναι μια δύσκολη χρονιά για εμάς. Νομίζω ότι τις δυσκολίες τις έχουμε όλοι, βλέπεις ότι τώρα είναι μια έτσι μια αλλιώς, όλα αλλάζουν και τίποτα δεν είναι σταθερό. Αυτό το καταλαβαίνουμε όλοι. Μην πω ότι σε εμάς υπάρχει μεγαλύτερη σταθερότητα. Νομίζω ότι οι συζητήσεις με τον κανάλι για την επόμενη χρονιά ξεκινούν γύρω στον Μάιο, κάπου εκεί. Λήγει το συμβόλαιο, νομίζω ότι είναι γνωστό αυτό, οπότε πιστεύω ότι στα τέλη Μαίου θα ξέρουμε και τι θα γίνει», ανέφερε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Προτιμώ να με έχουν ρωτήσει και να λέω εγώ απευθείας πως το ‘χω στο μυαλό μου, παρά να γίνονται εικασίες και να λένε ότι “στεναχωριούνται πολύ, το ‘χουν πάρει πολύ βαριά” ή “πως να νιώθουν άραγε που ακούν σενάρια”. Προτιμώ να απαντώ εγώ και η αλήθεια είναι ότι δεν με επηρεάζει τίποτα γιατί πραγματικά κοιτάω τη δουλειά μου και το τι θα γίνει» συμπλήρωσε.