Ελένη Χατζίδου για Χάρη Κωστόπουλο: «Δεν ήξερα ότι παλεύει με το θεριό»

Σε ηλικία μόλις 60 ετών, πέθανε ο γνωστός τραγουδιστής Χάρης Κωστόπουλος σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. Σήμερα (22/1) η Ελένη Χατζίδου μέσα από την εκπομπή της μίλησε για τον Χάρη Κωστόπουλο, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν.

«Ήταν κάτι που μας σόκαρε. Εγώ προσωπικά δεν ήξερα ότι παλεύει με το θεριό. Εγώ έχω συνεργαστεί μαζί του, μου είχε δώσει ένα καταπληκτικό τραγούδι, θα σας πω και την ιστορία, πώς το έγραψε, πώς βρεθήκαμε… Πόσο ανοιχτοχέρης ήταν, είναι πάω να πω…», ανέφερε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

Στη συνέχεια είπε: «Το τραγούδι που μου έγραψε είναι το “Δε θα σε περιμένω”, ένα τραγούδι που το έγραψε μέσα από την ψυχή του. Μάλιστα, να ξέρετε ότι σκεφτόμουν να τον πάρω τηλέφωνο απευθείας μετά την επιτυχία του “Χειρότερα”. Ήταν ο άνθρωπος που πίστευα ότι θα είναι αυτός που θα μου γράψει το επόμενό μου σουξέ. Σας το λέω με το χέρι στην καρδιά, γιατί όλα του τα τραγούδια τα ακούω έτσι και αλλιώς χρόνια, τα τραγουδάω.

Όταν τον πήρα τηλέφωνο και του είπα να βρεθούμε και το τι θέλω και τι ζητάω, η πρώτη κουβέντα που μου είπε ήταν “Ναι, θα καθίσω να γράψω κάτι”. Δεν ήταν κάτι δηλαδή που είχε έτοιμο, έγραψε κάτι για μένα και τους στίχους και την μουσική. Μου είπε “Να ξέρεις ότι αν μου βγουν και οι στίχοι ταυτόχρονα με την μουσική, το κομμάτι είναι σίγουρο ότι θα απογειωθεί”».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ