Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: «Προσπάθησε να με κάνει καλά» – Συγκινεί το βίντεο με την κόρη τους

Η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές με την κόρη τους Μελίτα, ενώ την ίδια στιγμή προετοιμάζονται για την νέα τηλεοπτική σεζόν.

Ειδικότερα, ο Ετεοκλής Παύλου χθες (20/8) κοινοποίησε στο προφίλ του στο instagram ένα πολύ τρυφερό βίντεο με την κόρη του.

Σε αυτό τον βλέπουμε για πρώτη φορά να βγάζει το πρόσθετο μέλος που έχει στο πόδι του, μπροστά στην μικρή Μελίτα και να της μιλάει γι’ αυτό. Όπως βλέπουμε και στο βίντεο η μικρή περιεργαζόταν το πόδι του μπαμπά της και του έκανε ερωτήσεις. Μάλιστα κάποια στιγμή έφερε τα «ιατρικά της εργαλεία» για να το περιποιηθεί. Το βίντεο τράβηξε η Ελένη Χατζίδου

Στην λεζάντα του πολύ τρυφερού post, ο Ετεοκλής Παύλου έγραψε: «Στην κόρη μου μιλούσα πάντα ανοιχτά και με ειλικρίνεια για το πρόσθετο μέλος που έχω, της εξηγούσα όσα με ρωτούσε η ίδια και όσα εκείνη έδειχνε ότι ήθελε να μάθει. Τώρα για πρώτη φορά μου ζήτησε να το βγάλω και να δει το χτυπημένο ποδαράκι μου. Φυσικά δεν θα μπορούσα να της το αρνηθώ. Ποτέ δεν θα ήθελα να νιώσει ότι είναι κάτι κρυφό η κάτι που κρατάω μυστικό και δεν της το δείχνω. Το είδε, το επεξεργάστηκε, μου έκανε ερωτήσεις, προσπάθησε να με κάνει καλά-αφού έφερε τα ιατρικά της εργαλεία-και χαίρομαι πολύ που η μαμά μπόρεσε να το βιντεοσκοπήσει και να το μοιραστώ μαζί σας. Για εμένα ήταν μια πολύ ξεχωριστή, συγκινητική, γλυκιά και όμορφη κουβέντα που έκανα με την κόρη μου και δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την πρώτη φορά που θέλησε να δει, να μάθει και να επεξεργαστεί το ποδαράκι του πατέρα της…».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ