Έλεν Μπάρκιν: “Ζηλιάρης” και “χειριστικός” ο Τζόνι Ντεπ – Ο καβγάς, το μπουκάλι και… η γρατζουνιά

Στην εκδίκαση της αγωγής του Τζόνι Ντεπ για δυσφήμηση εναντίον της Άμπερ Χερντ κατέθεσε η πρώην σύντροφος του Χολιγουντιανού σταρ, Έλεν Μπάρκιν, η οποία αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό κατά το οποίο -σύμφωνα με τα λεγόμενά της- ο Ντεπ είχε πετάξει μπουκάλι εναντίον της. Παράλληλα τον χαρακτήρισε “ζηλιάρη” και “χειριστικό”.

Η Μπάρκιν υποστήριξε ότι γνωρίστηκαν με τον Ντεπ στις αρχές του 1990 και ανέπτυξαν μία φιλία που διήρκεσε δέκα χρόνια, ενώ συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία “Fear and Loathing” στο Λας Βέγκας. Στην ερώτηση αν η σχέση τους έγινε “ρομαντική”, η Μπάρκιν χαμογέλασε ότι αυτό συνέβη το 1994 όταν μετακόμισε στο Χόλιγουντ και εκείνος “άλλαξε τα κουμπιά”, είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Όπως σημείωσε, η Μπάρκιν η φιλία τους έγινε από “πλήρως πλατωνική φιλία σε ρομαντική”, και στη συνέχεια διόρθωσε το “ρομαντική” με σεξουαλική”. Περιγράφοντας τη σχέση τους, είπε ότι αυτή διήρκεσε αρκετούς μήνες και είπε ότι θα πήγαινε στο σπίτι του Ντεπ ή θα ερχόταν εκείνος στο δικό της τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Στην προμαγνητοσκοπημένη κατάθεσή της η Μπάρκιν είπε ότι πάντα γνώριζε ότι ο Ντεπ έπινε πολύ. “Ήταν μεθυσμένος πάντα, ή έστω τις περισσότερες φορές” σημείωσε και πρόσθεσε ότι του άρεσε πολύ το κόκκινο κρασί και πως τον είχε δει να κάνει χρήση κοκαΐνης, μαριχουάνας και παραισθησιογόνων ναρκωτικών.

Στην ερώτηση ενός από τους δικηγόρους της Χερντ αν ήρθε κάποια στιγμή που ο Ντεπ συμπεριφέρθηκε απέναντί της με ανεξέλεγκτο τρόπο, η Έλεν Μπάρκιν απάντησε θετικά. “Πέταξε ένα μπουκάλι κρασί από την άλλη άκρη του δωματίου, ενώ ήμασταν στο Λας Βέγκας για τα γυρίσματα της ταινίας. Ήταν σε εξέλιξη ένας  καβγάς στο δωμάτιο με τους φίλους του” σημείωσε αλλά δεν μπορούσε να θυμηθεί αν το μπουκάλι ήταν γεμάτο. Πάντως, δεν χτύπησε ούτε την ίδια ούτε κανέναν. Όσον αφορά στον χωρισμό της με τον Ντεπ είπε ότι είπαν ένα αντίο και δεν άκουσε ποτέ ξανά για τον Ντεπ. Στη διάρκεια της σχέσης τους η 68χρονη ηθοποιός είπε ότι ο Ντεπ ήταν ζηλιάρης και χειριστικός. “Μην κάνεις αυτό, μην κάνεις το άλλο” σημείωσε. “Είναι ζηλιάρης,. χειριστικός, πού πηγαίνεις, με ποιον πηγαίνεις! Τι έκανες χθες βράδυ! Είχα μια γρατζουνιά στην πλάτη και εκνευρίστηκε γιατί επέμενε ότι την απέκτησα κάνοντας σεξ με άλλον”. Επεσήμανε ότι τα σχόλια που έδειχναν τη ζήλια του ήταν πολύ συνηθισμένα και πως θα θύμωνε και θα γινόταν απαιτητικός όταν προέκυπτε θέμα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ