Ελευθερία Ελευθερίου: Η απάντηση στον Τριαντάφυλλο – «Αποχώρησα γιατί μου έγινε μεγάλη χρηματική μείωση»

Για τον λόγο που αποχώρησε από το μαγαζί που τραγουδούσε, μίλησε η Ελευθερία Ελευθερίου στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών. Παράλληλα η τραγουδίστρια εξέφρασε και την ενόχλησή της με δηλώσεις που έκανε ο Τριαντάφυλλος.

Αρχικά η τραγουδίστρια ανέφερε ότι: «Δεν πήρα θέση να πω τους κύριους λόγους για τους οποίους έχω αποχωρήσει. Νομίζω ότι μετά από μία δήλωση που έχω δει από τον επιχειρηματία, μπορώ πλέον να πάρω θέση και να το πω. Αποχώρησα από το μαγαζί που δούλευα γιατί μου έγινε μεγάλη χρηματική μείωση».

«Επειδή σέβομαι πάνω απ’ όλα τον εαυτό μου, πήρα την απόφαση με πάρα πολύ ενσυναίσθηση να αποχωρήσω και είμαι πάρα πολύ καλά μ’ αυτό», σημείωσε.

Ακόμα, είπε: «Η σύμβασή μου δεν είχε λήξει, όπως είπε ο Τριαντάφυλλος. Αυτό ήταν που με πίκρανε κυρίως. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου είχε συμβεί ποτέ τόσα χρόνια που βρίσκομαι στον χώρο. Παρ’ όλα αυτά το αφήνω πίσω και προχωράω παρακάτω, που έχω ήδη προχωρήσει».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου, εξήγησε ότι: «Πληροφορίες λένε ότι ο επιχειρηματίας παράλληλα με την μείωση, της ζήτησε να μειώσει και την ώρα της εμφάνισης».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ