Ελευθερία Ελευθερίου: Αδημοσίευτες φωτογραφίες από την συμμετοχή της στην Eurovision 2012

Αδημοσίευτες φωτογραφίες από ευχάριστες στιγμές που έζησε στον διαγωνισμό της Eurovision, όπου είχε συμμετάσχει το 2012 εκπροσωπώντας την Ελλάδα με το τραγούδι “Aphrodisiac” στο Αζερμπαϊτζάν όπου και πραγματοποιήθηκε η μουσική βραδιά, ανήρτησε στα social media η Ελευθερία Ελευθερίου την Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής ελληνοκύπρια τραγουδίστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από παλιές λείψεις με συναδέλφους της που είχαν ερμηνεύσει μουσικές επιτυχίες στον διαγωνισμό, αλλά και με την ομάδα που την υποστήριξε στην προσπάθειά της αυτή.

Στα στιγμιότυπα που δημοσιοποίησε φαίνεται να ποζάρει μεταξύ άλλων με την Λορίν, την νικήτρια της Eurovision 2012 που είχε εκπροσωπήσει την Σουηδία με το τραγούδι “Euphoria” και την Ήβη Αδάμου που είχε συμμετάσχει στον διαγωνισμό εκπροσωπώντας την Κύπρο με το “La La Love”.

Ακόμη φωτογραφήθηκε με την Sirusho, την τραγουδίστρια που είχε εκπροσωπήσει την Αρμενία στον διαγωνισμό του 2008 με το τραγούδι “Qele, Qele”.

Θυμίζουμε ότι η Eurovision θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Τορίνο στην Ιταλία, τον Μάιο και την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό τραγουδιού η Αμάντα Γεωργιάδη με το μουσικό κομμάτι “Die Together”.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ελευθερία Ελευθερίου

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ