Ειρήνη Παπαδοπούλου: Πληγώθηκα πάρα πολύ με όσα γράφτηκαν για τον χωρισμό μου

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή μίλησε η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Μεταξύ άλλων, απάντησε για τα όσα έχουν γραφτεί για εκείνη τον τελευταίο χρόνο, με αφορμή τον χωρισμό της από τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Πασχαλάκη, αλλά και για το Survivor.

Όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή είπε αρχικά ότι: «Είμαι καλά, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Πληγώθηκα πάρα πολύ με όσα γράφτηκαν για τον χωρισμό μου, γιατί δεν υπήρχε αλήθεια κιόλας. Γενικά μέχρι τώρα, απ’ όλα όσα έχουν γραφτεί και έχουν ακουστεί για μένα, το 30% να είναι αλήθεια».

Ακόμα, η Ειρήνη Παπαδοπούλου σημείωσε: «Έχω καταλάβει ότι ο χώρος και το σύστημα της showbiz λειτουργεί έτσι. Οκ το αποδέχομαι, όταν θα έρθει η στιγμή και θα χρειαστεί θα μιλήσω. Ο χωρισμός είναι μια απώλεια και έτσι το βιώνω».

«Το τραγούδι μου λέγεται “Προσοχή”, δεν είμαστε στα πατώματα, δηλώνουμε την παρουσία μας και λέμε “Προσοχή… Προσοχή!”», τόνισε.

Σχετικά με το Survivor, η τραγουδίστρια εξήγησε: «Δεν μπορώ να ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον, γιατί δεν είμαι ο Θεός και δεν ξέρω τι με περιμένει στην γωνία. Το μόνο που ξέρω είναι ότι κυνηγάω το όνειρό μου και αν χρειαστεί να μπω πάλι σε ένα τέτοιο concept θα το κάνω για το όνειρό μου. Το τραγούδι χρειάζεται και λεφτά. Ήταν και ένας λόγος που το έκανα και τότε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ