«Εγώ είμαι ο ντράμερ των Black Sabbath»

«Εγώ είμαι ο ντράμερ των Black Sabbath»

Στα πλαίσια της διάθεσης του νέου του φωτογραφικού project, Absence Of Corners, o Bill Ward παραχώρησε συνέντευξη στο Guitar International, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απουσία του από την πρόσφατη επανένωση των Black Sabbath.

Ο Ward δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μου προσφέρθηκε ένα συμβόλαιο και δεν μπορούσα να το υπογράψω. Στη δήλωση που έκανα πέρυσι ήμουν αρκετά σαφής, λέγοντας ότι έφτασα στο τέλος του δρόμου και υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι ποτέ δεν θα υπέγραφα ένα συμβόλαιο που δεν θα μπορούσε να ισχύσει στην πράξη. Ήταν μία από τις δυσκολότερες αποφάσεις που έπρεπε να λάβω ποτέ, γιατί ήθελα οπωσδήποτε να παίξω. Δεν άφησα την μπάντα. Όλοι νομίζουν ότι άφησα τη μπάντα. Δεν έφυγα, δεν ήταν καθόλου έτσι. Απλά δεν υπέγραψα το συμβόλαιο και η ζωή πήρε τον δρόμο της.»

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να έπαιζε μερικά κομμάτια σε κάθε συναυλία των Black Sabbath, ο Ward έδωσε την εξής απάντηση: «Εγώ είμαι ο ντράμερ των Black Sabbath και θέλω να παίζω σε όλη τη συναυλία. Ή τα παίζω όλα, ή δεν παίζω τίποτα. Το να έπαιζα σε ένα μέρος θα οδηγούσε στον θάνατό μου στους Sabbath και θα με μείωνε. Εγώ είμαι ο ντράμερ στους Sabbath και είμαι ικανός για αυτή την δουλειά.»

ΠΗΓΗ: rocking.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ