Έγκυος η Γιούλικα Σκαφιδά: Οι φωτογραφίες της ηθοποιού με φουσκωμένη κοιλιά

Την αποκάλυψη, πως περιμένει το πρώτο της παιδί, έκανε σήμερα (17/9) η Γιούλικα Σκαφιδά μέσα από το προσωπικό προφίλ της στο instagram.

Η Γιούλικα Σκαφιδά γνωστοποίησε το ευτυχές γεγονός δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες της στο προφίλ που διατηρεί στο instagram. Συγκεκριμένα στην πρώτη φωτογραφία την βλέπουμε να ποζάρει μαζί με το σκυλάκι της, ενώ στην δεύτερη κρατά το υπερηχογράφημα του μωρού της. Και στις δύο φωτογραφίες φαίνεται η φουσκωμένη της κοιλιά, μάλιστα στην δεύτερη απεικονίζεται να την ακουμπά τρυφερά.

Στην λεζάντα του post έγραψε: «Με απόλυτη συναίσθηση της σκοτεινής πραγματικότητας των τελευταίων ημερών, της οργής, του φόβου για το αύριο, της απελπισίας και της αγωνίας που βιώνουν πολλοί συνάνθρωποί μου, θα ‘θελα να βάλω στο τραπέζι τη λέξη ελπίδα. Μια λέξη η οποία με κατακλύζει και με γεμίζει αυτήν την περίοδο που ζω τη δική μου προσωπική όμορφη στιγμή. Η ελπίδα είναι απαραίτητη, μαζί με την καλοσύνη και την αισιοδοξία για να ονειρεύομαι έναν κόσμο που θα αξίζει στο δικό μου πλάσμα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ