Εφιάλτης για τον Ρίο από το “La casa de Papel”: Στάχτη το σπίτι του, πήδηξε από παράθυρο για να σωθεί

Στις φλόγες τυλίχτηκε το σπίτι του πρωταγωνιστή της επιτυχημένης ισπανικής σειράς του Netflix, La casa de Papel, Μιγκέλ Εράν, που υποδύεται τον Ρίο. Μάλιστα, ο ηθοποιός κινδύνευσε και αναγκάστηκε να πηδήξει από το παράθυρο για να σωθεί.

Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή 8 Απριλίου και ο Ρίο βίωσε μία από τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής του. Το πατρικό σπίτι του που βρίσκεται στην επαρχία της Άβιλα, κάηκε κατά το μεγαλύτερο μέρος του. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική για να κατασβέσει την πυρκαγιά, ενώ ο Εράν μοιράστηκε με τους 14 εκατ. ακολούθους του στο Instagram στιγμιότυπα απ’ όσα εξελίσσονταν μπροστά στα μάτια του, καθώς οι φλόγες κύκλωναν το σπίτι του. Ο ηθοποιός ξέσπασε σε κλάματα γράφοντας: “Δεν μπορώ να το πιστέψω. Το σπίτι μου! Μπουάα! Όχι!”

 

Η πυροσβεστική της Άβιλα έκανε ανάρτηση σχετικά με το περιστατικό εκφράζοντας τη στήριξή της στον πρωταγωνιστή του La Casa de Papel.

Ο Εράν κατάφερε να γλυτώσει βγαίνοντας από το παράθυρο του δωματίου του, όταν ξύπνησε και συνειδητοποίησε ότι το σπίτι του καιγόταν. Δύο ημέρες μετά ο ηθοποιός επέστρεψε στο σπίτι του και παρατηρώντας τις εικόνες καταστροφής ανέφερε ότι ευτυχώς κάηκαν μόνο υλικά αγαθά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ