Dua Lipa: Η πιο καλοπληρωμένη τραγουδίστρια της Βρετανίας – Ξεπέρασε και την Adele

H πιο καλοπληρωμένη τραγουδίστρια της Βρετανίας πρόκειται να γίνει η Dua Lipa , καθώς η επιχείρησή της ξεπέρασε τα κέρδη της Adele πέρυσι.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια παραμένει σε καλό δρόμο για να γίνει “δισεκατομμυριούχος μέχρι τα 40 της”. Τα αρχεία δείχνουν ότι η επιχείρηση της Dua κέρδισε σχεδόν 68 εκατομμύρια λίρες πέρυσι, ξεπερνώντας, σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό που έφερε στο Ηνωμένο Βασίλειο η συμπατριώτισσά της, Βρετανίδα Adele.

Η Sun ανέφερε ότι η Radical22 Ltd τα είχε συγκεντρώσει, σύμφωνα με τα έγγραφα του Companies House, αφού αποκαλύφθηκε ότι η Dua, 28 ετών, και ο επιχειρηματίας πατέρας της, Dukagjin, γνωστός ως Dugi, συνεργάζονταν ώστε να μπορεί να βοηθήσει στη διαχείριση όλων των εμπορικών περιουσιακών της στοιχείων.

Η Radical22 λέγεται ότι είχε καθαρά περιουσιακά στοιχεία 29,9 εκατομμυρίων λιρών τον Δεκέμβριο του 2022, δηλαδή σχεδόν τριπλάσια από το ποσό (11,6 εκατομμύρια λίρες) που είχε το 2019.

Η Radical22 διαθέτει 9,84 εκατομμύρια λίρες σε μετρητά, αφού το 2016 η αξία της ήταν μικρότερη από 500.000 λίρες, καθώς και επενδύσεις αξίας άνω των 21 εκατομμυρίων λιρών, ανέφερε η Sun. Η Radical22 Live λέγεται επίσης ότι είχε περιουσιακά στοιχεία αξίας 32,48 εκατομμυρίων λιρών το 2021, τα οποία αυξήθηκαν σε 38,56 εκατομμύρια λίρες το 2022.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Τα περιουσιακά στοιχεία των εταιρειών της Adele λέγεται ότι έφτασαν τα 50 εκατομμύρια λίρες μετά την επιτυχία του τέταρτου άλμπουμ της 30, το οποίο κυκλοφόρησε προς το τέλος του 2021. Παρά την τεράστια επιτυχία της Dua, η Adele εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή όσον αφορά στη συνολική της περιουσία.

Σύμφωνα με τη Sunday Times Rich List του 2023, η 35χρονη σταρ, η οποία είναι μία από τις πιο επιτυχημένες καλλιτέχνιδες όλων των εποχών, πιστεύεται ότι έχει καθαρή αξία περίπου 165 εκατομμύρια λίρες, αυξημένη κατά 15 εκατομμύρια λίρες από το 2022.

Η καθαρή αξία της Dua, από την άλλη πλευρά, πιστεύεται ότι έχει φτάσει περίπου 27,5 εκατομμύρια λίρες στο τέλος του 2022. Τα νέα έρχονται μετά την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου κομματιού της Dua, Houdini, τον Νοέμβριο.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ