Dua Lipa: Επαναφέρει τις γκέτες με μια εμφάνιση εμπνευσμένη από τη ζωή στη φάρμα

Και κάθε φορά που νομίζουμε ότι τα έχουμε δει όλα, η Dua Lipa μας εκπλήσσει με ένα ακόμα αναπάντεχο outfit, το οποίο μας αφήνει να αναρωτιόμαστε. Μας αρέσει; Είναι ένα look που θα το τολμούσαμε κι εμείς; Πως το σκέφτηκε; Τόσα, κι άλλα τόσα ερωτήματα γεννιούνται στο μυαλό μας με όλα αυτά τα fashion forward και extreme looks που συχνά μας σερβίρει η τραγουδίστρια. Βέβαια, αυτό είναι και το ταλέντο ενός fashion icon. Να κάνει τους πάντες να αναρωτιούνται, να θαυμάζουν ή να κριτικάρουν αρνητικά ένα outfit, με το να προσφέρει ένα θέαμα, το οποίο δεν θα μπορούσε να πετύχει ο καθένας.

Dua Lipa

Αυτή τη φορά λοιπόν, η Dua Lipa άφησε για λίγο τα κόκκινα χαλιά και τις glamorous εμφανίσεις και μετατράπηκε σε σύγχρονο farm girl, επαναφέροντας τις ξεπερασμένες γκέτες και πάλι στη μόδα. Δεν ξέρουμε ποιο νέο κορίτσι θα μπορούσε να φορέσει ένα τέτοιο outfit στην εξοχή και πόσο μάλλον να περπατήσει σε χωματόδρομους και γρασίδια πάνω στα υπερβολικά γεμάτα strass ψηλοτάκουνα, πάντως το τόσο μπερδεμένο look πάνω της, έμοιαζε να βγάζει νόημα.

Dua Lipa

Διάφανο φόρεμα συνδυασμένο με μαύρα εσώρουχα, πλεκτές γκέτες που έδιναν το εφέ μπότας και σκουφάκι με αφτιά σε ασορτί τόνους, πλατφόρμες με super high τακούνι σε χρυσή βραδινή έκδοση και τσαντάκι Balenciaga, ολοκλήρωνε το τόσο weird look που ακόμα δεν μπορούμε να αποφασίσουμε αν το λατρέψαμε, ή αν λατρεύουμε να το μισούμε. Σίγουρα είναι μοναδικό, όπως άλλωστε και η τραγουδίστρια και σίγουρα θα προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις γιατί η Dua δεν ντύθηκε απλά για να μαζέψει αβγουλάκια από τη φάρμα, αλλά πήρε και το τρένο, ταξιδεύοντας προς άγνωστο προορισμό.

Όπως και να έχει, το ανερχόμενο fashion icon ξέρει καλά πώς να ξεσηκώνει τον κόσμο, όχι μόνο με τα τραγούδια της, αλλά και με τις στιλιστικές της επιλογές. Κι εμείς, χειροκροτούμε την τόλμη της και το γεγονός ότι δεν μας κάνει ποτέ, να τη βαριόμαστε!

Dua Lipa

Πηγή: InStyle

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ