Δωροθέα Μερκούρη: Έχασα δουλειές λόγω κορονοϊού

Για όλα όσα συμβαίνουν με τον κορονοϊό και την οικογένειά της, που βρίσκεται σε καραντίνα στην Ιταλία, μίλησε η Δωροθέα Μερκούρη, η καταγωγή της οποίας κατά το ήμισυ είναι από την Ιταλία. Η Ελληνοιταλίδα ηθοποιός που ζει τα τελευταία χρόνια μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας, σε συνέντευξή της στο Secret της εφημερίδας “Παραπολιτικά” λέει ότι νιώθει πάρα πολύ στεναχωρημένη. “Η οικογένειά μου βρίσκεται σε πολύ ανησυχητική κατάσταση, γιατί έχουν χώρους εστίασης, οπότε είναι το πρώτο έντονο κομμάτι που έχει πληγεί και δεν ξέρουμε πώς και πότε θα τελειώσει αυτή η κατάσταση”, τονίζει.   “Ανησυχώ για το οώς έχει αλλάξει τις σχέσεις μας και τις ζωές μας αυτός ο ιός. Την Ιταλία την αγαπάω πολύ . Εκεί έχω πολλούς φίλους και είμαι συνέχεια σε επικοινωνία με όλους”, προσθέτει.

“Υπάρχει μια πάρα πολύ δύσκολη και πρωτοφανής κατάσταση, την οποία προσπαθούν να διαχειριστούν σε κρατικό επίπεδο γιατί εκεί τα νοσοκομεία είναι μόνο κρατικά. Στην αρχή δεν ήξεραν τι ήταν αυτό. Η Ιταλία είναι η πρώτη χώρα όπου εντόπισαν τον ιό τόσο έντονα (σ.σ. μετά την Κίνα), οπότε προτίμησαν να βάλουν τη χώρα σε καραντίνα ειδοποιώντας όλο τον κόσμο ότι η Ιταλία έχει πρόβλημα. Αυτό είναι εις βάρος της ιταλικής οικονομίας και το βρίσκω πολύ υπεύθυνο από μια χώρα να πάρει τέτοιο ρίσκο”, αναφέρει η Δωροθέα Μερκούρη, η οποία δεν διστάζει να πει ότι έχει χάσει δουλειές, αφού αναγκάζεται λόγω της κατάστασης να μείνει στην Ελλάδα.

“Εγώ θα έπρεπε να είμαι εκεί και για δουλειά και δεν έχω πάει. Περιμένω να δω πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση για να μπορέσω να συνεχίσω τη ζωή μου εκεί”, επισημαίνει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ