Δωροθέα Μερκούρη: Δεν είμαι ερωτευμένη αυτήν την περίοδο – ΒΙΝΤΕΟ

Έχει συμβιβαστεί με τις ρυτίδες η Δωροθέα Μερκούρη όπως δήλωσε στην κάμερα του Open τονίζοντας πως δέχεται ότι μεγαλώνει καθώς και τις αλλαγές που φέρνει αυτό στη ζωή της. Αναφέρθηκε στις ανασφάλειες που είχε σε μικρή ηλικία ενώ δήλωσε ότι δεν είναι ερωτευμένη αυτή την περίοδο, αλλά είναι πάντα ανοιχτή στον έρωτα.

Μιλώντας στην εκπομπή του Open, είπε: “Έχω ρυτίδες, γιατί γελάω πολύ, έχω πολλές εκφράσεις, τα ζω όλα έντονα. Αυτό που δεν θέλω να μου συμβεί είναι να μην είμαι ευχαριστημένη και χαρούμενη μέσα στη μέρα μου γιατί αυτό θα με γεράσει πιο γρήγορα από τη ρυτίδα” ενώ για τις ανασφάλειές της είπε: “Ήμουν πάρα πολύ ανασφαλής μικρή, αλλά δουλεύοντας με τον εαυτό μου, τα τελευταία πέντε χρόνια ξεπέρασα τις ανασφάλειές μου”.

Για τους έρωτές της σχολίασε: “Έπεφτα πάρα πολύ στα πατώματα όταν ήμουν μικρή για τις σχέσεις και τους έρωτές μου. Τα ζούσα όλα με πολύ πάθος. Δεν είμαι ερωτευμένη, είμαι πάντα ανοιχτή στον έρωτα και πάντα ανοιχτή να ερωτευθώ και να ξαναπληγωθώ και να ξαναζήσω όλο αυτό που δεν ξέρουμε πού θα καταλήξει”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ