Δώρα Παντέλη για Γιάννη Ξανθόπουλο: «Ήταν σε σοκ, το δουλεύει μέσα του»

Καλεσμένοι στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ήταν σήμερα (8/4) η Δώρα Παντέλη και ο Αναστάσιος Ράμμος, που διαγωνίζονται μαζί στο J2US. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης η Δώρα Παντέλη μίλησε και για την αποχώρηση του Γιάννη Ξανθόπουλου, ο οποίος ήταν αρχικά ο παρτενέρ της.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Ξανθόπουλος αποχώρησε από το show, έπειτα από το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη την Τρίτη 12 Μαρτίου. Από το τροχαίο έχασε την ζωή του ο συνοδηγός του δεύτερου οχήματος, ενώ ο οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά.

Αρχικά η Δώρα Παντέλη ανέφερε: «Με τον Γιάννη είχα επικοινωνήσει από την αρχή και κρατάμε μια επαφή. Είναι ένα πολύ καλό παιδί ο Γιάννης, ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης, πολύ ταλαντούχος. Αλλά πάνω απ’ όλα θα κρατήσω ότι είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και ένα πολύ καλό παιδί».

Στη συνέχεια είπε: «Στην αρχή με βοήθησε πάρα πολύ στο J2US, ήταν σοκαρισμένος, όπως σοκαριστήκαμε όλοι όταν συνέβη αυτό και το δουλεύει και μέσα του. Αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα από εμάς.

Ήμασταν όλοι στο πλευρό του Γιάννη από την αρχή, συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού που χάθηκε. Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση γιατί και εμείς δεν μπορούσαμε να τοποθετηθούμε στην αρχή και νομίζω ότι είναι πολύ λεπτή η θέση μας».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ