Δόμνα Μιχαηλίδου: Η συνάντηση με τον μικρό Σπύρο Ντούγια στο γραφείο της και η πλάκα με την καραμέλα

Πριν από μερικές ημέρες η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή The 2night Show και, μεταξύ άλλων, πέρασε από την “ανάκριση” που κάνει ο μικρός συνεργάτης του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Σπύρος Ντούγιας.

Ο Σπύρος Ντούγιας έχει ξεχωρίσει μέσα από τον ρόλο του ως “Σέργιος” στις “Άγριες Μέλισσες”, ενώ είναι πραγματικά απολαυστικός και στις συνεντεύξεις που κάνει στο μίνι στούντιό του. Στην Δόμνα Μιχαηλίδου είχε χαρίσει ένα ροζ σκυλάκι και ένα χάρτινο καραβάκι, ενώ την είχε ρωτήσει μέχρι κι εάν θα ήθελε γίνει η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός. Στο τέλος της συνέντευξης μάλιστα της έκανε και μια επική φάρσα. Την κάλεσε να βάλει ακουστικά και να παίξουν το γνωστό παιχνίδι, διαβάζοντας τα χείλη του για να βρει τις λέξεις που έλεγε. Αν έχανε, θα έτρωγε μια… καραμέλα. Ο μικρός Σπύρος ανακοίνωσε στην υφυπουργό ότι έχασε και τελικά δοκίμασε μια καραμελίτσα, που βεβαίως… δεν είχε τη γεύση που περίμενε.

Ο Σπύρος Ντούγιας είχε εκφράσει την επιθυμία του να την επισκεφθεί στο υπουργείο κι έτσι σήμερα, πήγε στο γραφείο της κ. Μιχαηλίδου μαζί με τους γονείς του. “Ραντεβού για αντιστροφή ρόλων. Αν και δύσκολα πείθεις τον Σπύρο να δοκιμάσει καραμέλα!” έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram η υφυπουργός Εργασίας, ανεβάζοντας στον λογαριασμό της και δύο βίντεο.
“Σ’ αρέσει τώρα που κάνω εγώ τις ερωτήσεις και είσαι εδώ;” ακούγεται να λέει η κ. Μιχαηλίδου στον μικρό από τις “Άγριες Μέλισσες”.  Ενώ, στη συνέχεια του προσέφερε μια καραμέλα. Ο πιτσιρικάς δίστασε για λίγο, θεωρώντας πως του ανταποδίδει τη φάρσα που της είχε κάνει στην εκπομπή, όμως τελικά… πείστηκε και όταν τη δοκίμασε ανακουφίστηκε, καθώς είχε πολύ ωραία γεύση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ