Δόμνα Μιχαηλίδου: Η άγνωστη ιστορία που αποκάλυψε για την ορκωμοσία της στο Προεδρικό Μέγαρο

Την υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων υποδέχτηκε ως καλεσμένη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» το βράδυ της Τετάρτης.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου μίλησε μεταξύ άλλων για τις διακρίσεις που έχει βιώσει ως πολιτικός λόγω ηλικίας, εμφάνισης και φύλου.

«Το στερεότυπο είναι βαθιά ριζωμένο σε μια κοινωνία. Την πρώτη μέρα που πήγα να ορκιστώ στο Προεδρικό Μέγαρο, μου είπαν καλοπροαίρετα ‘όχι από εκεί, εκεί πάει η κυβέρνηση, οι συνοδοί είναι από την άλλη πόρτα. Όταν πήγα στο Υπουργείο να παραλάβω το γραφείο μου, ο κύριος που γνωρίζει τις αίθουσες μου έδειξε τα γραφεία της γραμματείας. Όλα αυτά τα στερεότυπα υπάρχουν κι ας έχουν πλέον οι γυναίκες θέση στο τραπέζι λήψης αποφάσεων. Δεν έχουμε ίση φωνή», υποστήριξε η Δόμνα Μιχαηλίδου.

Ακόμα, η ίδια αναφέρθηκε στην ανοιχτή πλατφόρμα του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για την πρόσβαση και ενημέρωση όλων των πολιτών σε ζητήματα που αφορούν στο παιδί και φυσικά και για τις τεκνοθεσίες.

 

Ερωτηθείσα, στη συνέχεια, γιατί δεν δόθηκε στη δημοσιότητα το όνομα του ορφανοτροφείου για το οποίο έγιναν σοβαρές καταγγελίες υποστήριξε ότι το έκανε για τα παιδιά που βρίσκονται στο ίδρυμα, τα οποία είναι ήδη στιγματισμένα.

 

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.