Διονύσης Πρώιος: Η εξομολόγηση για τον γιο του που σκοτώθηκε σε τροχαίο – «Έλεγε σε όλους να με προσέχουν»

Συγκλονίζει ο Διονύσης Πρώιος, που παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον χαμό του γιου του, ο οποίος σκοτώθηκε στο τροχαίο.

Ο Διονύσης Πρώιος, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef, αποκάλυψε τα τελευταία λόγια του αδικοχαμένου Μιχάλη.

«Οι γιορτές δεν είναι από τα… χαρούμενά μου. Η οικογένειά μου έχει διαλυθεί, οπότε τρέχω και κρύβομαι. Κλαίω, στεναχωριέμαι», είπε, εξηγώντας ότι νιώθει μόνος του, νιώθει ότι πάντα κάτι του λείπει.

«Ο γιος μου ήταν πολλά πράγματα. Λες και ήξερε ότι θα έφευγε το παιδί. Εκεί που τελείωνε το λύκειο, τελείωνε και ναυαγοσωστική και από 16 ετών ήθελε να δουλεύει στο μαγαζί και εγώ δεν ήθελα. Δεν ήθελε χαρτζιλίκι και είχε αρχίσει να δουλεύει ως βοηθός σεφ. Μετά, με τον καιρό, μια μέρα έφυγε ο σεφ και ανέλαβε ο ίδιος», είπε για τον γιο του, περιγράφοντας όσα συνέβησαν την μοιραία ημέρα.

«Κλείνουμε το μαγαζί στη Γλυφάδα για σεζόν. Ο γιος μου ήταν μάγειρας εκεί. Εκείνη την ημέρα τους χαιρέτησε όλους. Τους έλεγε “να προσέχετε τον πατέρα μου”. Ήταν πολύ περίεργο. Εμένα με φίλησε 2-3 φορές και μου έλεγε “είσαι ο καλύτερος που υπάρχει, πατέρα να το θυμάσαι αυτό”. Η τελευταία εικόνα που είχα από τον Μιχάλη ήταν σαν να μας… χαιρετάει», είπε ο Διονύσης Πρώιος και ανέφερε ότι από τη μέρα που σκοτώθηκε ο γιος του, όλα τα Χριστούγεννα είναι χάλια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ