Δήμος Αναστασιάδης: «Δεν αρέσει στον γιο μου το τραγούδι, ίσως γιατί ξέρει ότι γι’ αυτό λείπω»

Συνέντευξη στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού έδωσε ο Δήμος Αναστασιάδης. Ο τραγουδιστής κατά την διάρκεια της συνέντευξης μίλησε για την Τζένη Θεωνά, αλλά και για τον γιο τους.

Μιλώντας για την σχέση του με την Τζένη Θεωνά είπε: «Όταν ερωτευτήκαμε ξέραμε ακριβώς τι δουλειά κάνει ο ένας και τι δουλειά κάνει ο άλλος, θα ήταν λίγο κουλό να ζηλεύει ο ένας τον άλλο. Βέβαια στην πορεία καταλάβαμε ότι είμαστε κουλοί και ζηλεύει ο ένας τον άλλον.

Νομίζω ότι ποτέ δεν θα αποδεχθεί κανείς από τους δυο μας, την δουλειά του άλλου. H ζήλια κρατάει ζωντανή την σχέση. Θεωρώ ότι μία σχέση που δεν ζηλεύει ο ένας τον άλλον, δεν υπάρχουν εντάσεις, δεν υπάρχουν μαλώματα, είναι μία σχέση που πολύ απλά έχει πεθάνει».

«Συγκινούμαι όταν βλέπω ζευγάρια που είναι πολλά χρόνια μαζί. Εισπράττεις από αυτό το ζευγάρι κάτι πολύ διαφορετικό, γιατί σπανίζει. Θα ήθελα να είμαι ευτυχής και να είμαι μαζί με τον άνθρωπό μου», πρόσθεσε.

«Δεν του αρέσει η μουσική»

Σχετικά με τον γιο του, ο Δήμος Αναστασιάδης ανέφερε: «Είμαι ένας πατέρας που λέει “σ’ αγαπώ”, που του δείχνω τα αισθήματά μου, που ακούω πάρα πολύ το τι θέλει να μου πει, το τι σκέφτεται και τις ώρες που έχω τις αφιερώνω πάρα πολύ έντονα».

«Δεν υπάρχει κανένα τραγούδι που τραγουδάω στον γιο μου, δεν του αρέσει η μουσική και το τραγούδι, υπάρχει μία άρνηση. Νομίζω ότι επειδή έχει καταλάβει τι δουλειά κάνω, ίσως γι’ αυτό να μην το θέλει, ίσως γιατί ξέρει ότι γι’ αυτό λείπω», σημείωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ