Δημήτρης Σταρόβας: Παίρνει εξιτήριο σήμερα από το νοσοκομείο

Έπειτα από δύο εβδομάδες, ο Δημήτρης Σταρόβας βγαίνει σήμερα (29/5) από το νοσοκομείο. Ο επιτυχημένος τραγουδιστής και ηθοποιός νοσηλευόταν στο Τζάνειο νοσοκομείο από τις 15 Μαΐου, ύστερα από το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μίλησε στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, σήμερα το πρωί, για τον καλλιτέχνη. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι: «Ο Δημήτρης είναι πολύ αγαπητός και αυτό φάνηκε πολύ το τελευταίο διάστημα. Ο κόσμος τον αγαπάει και τον θαυμάζει και τον νοιάζεται. Όχι απλώς ρωτάει, αλλά νοιάζεται και αυτό έχει σημασία.

Ευτυχώς τα πράγματα είναι πάρα πολύ καλά. Σήμερα θα πάρει εξιτήριο με τις οδηγίες που θα του δώσουν. Οι γιατροί το πάλεψαν πολύ, δεν είναι εύκολα τα επεισόδια αυτά, το πάλεψε πολύ ο ίδιος και το παλεύει, θα πάει στο σπίτι του και μετά θα κάνει τα σχέδιά του και θα είναι κοντά μας».

«Μακάρι όλος ο κόσμος που βρίσκεται στα νοσοκομεία, να παίρνει εξιτήριο και να πηγαίνει καλά σπίτι του, αυτό έχει σημασία. Θα πάρει σαφείς οδηγίες από τις δύο ομάδες γιατρών ο Δημήτρης Σταρόβας για το τι θα κάνει για ένα διάστημα και τα πράγματα θα πάνε καλά», σημείωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ