Δημήτρης Σταρόβας: Η δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του και τα σχέδια γάμου

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στην εφημερίδα Reallife και τη Νίκη Κώτσου ο Δημήτρης Σταρόβας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη δικαστική διαμάχη με την πρώην του σύζυγο, για τους Αλέξη Γεωργούλη, Γρηγόρη Αρναούτογλου και Μάρκο Σεφερλή αλλά και για τα σχέδια γάμου.

Με αφορμή τη διαμάχη που είχε με την πρώην σύζυγό του, ο γνωστός καλλιτέχνης, επιβεβαίωσε το γεγονός και αποκάλυψε για πρώτη φορά τη διαφωνία που τους έστρεψε στις αίθουσες δικαστηρίων, αλλά και την ανησυχία για τη κόρη του, όσον αφορά αυτό το ευαίσθητο θέμα. Τι συμβαίνει με τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό σου; Σε είδαμε σε πρωτοσέλιδο. “Κράμερ εναντίον Κράμερ”;

«Αυτό είναι πολύ προσωπικό και κακώς βγήκε στη δημοσιότητα. Η διαφορά μας είναι οικονομικής φύσεως. Δεν είναι ωραίο για την κόρη μου να βλέπει αυτά τα πράγματα. Δεν αφορά κανέναν. Βρεθήκαμε εκεί γιατί έπρεπε να λυθεί ένα θέμα – όχι από δική μου υπαιτιότητα. Ήταν κάτι τυπικό, οικονομικής φύσεως. Τι “Κράμερ εναντίον Κράμερ” και αηδίες».

Ερωτηθείς αν σχεδιάζει να παντρευτεί την Άννα Σταθάκη, ο ηθοποιός απάντησε: «Έχω πει ότι θα παντρευτώ με άνδρα! Τελικά όμως, αν παντρευτώ, θα παντρευτώ την Άννα γιατί είναι γυναίκα με… κότσια».

«Δεν είχα ποτέ στη ζωή μου εφήμερη σχέση. Από την εφηβεία μου ζω σαν παντρεμένος. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό κάθε τρεις μήνες αλλάζω σύντροφο. Μου φαίνεται παράλογο.

Η Άννα είναι σπάνιο κορίτσι. Δεν βρίσκεις γυναίκες που μπορείς να είσαι ήσυχος ότι θα είναι δίπλα σου. Η πλειονότητα των σχέσεων υπάρχει είτε καθαρά για το ερωτικό κομμάτι είτε μόνο για το συμφέρον. Η Άννα έχει τα παραδοσιακά στοιχεία που θα σε στηρίξει, που θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, είναι ηθικό πλάσμα, είναι οργανωτική – το αντίθετο από εμένα. Με συμμαζεύει σε πράγματα και είναι καλό αυτό. Έχουμε τις προστριβές μας αλλά εντάξει», πρόσθεσε.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.