Δημήτρης Ουγγαρέζος: Με ποιον ηθοποιό από τον Σασμό τον μπερδεύουν – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με αφορμή το περιστατικό στο υπουργείο Εργασίας, όπου ένας κάμεραμαν δεν αναγνώρισε την υφυπουργό Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου, θυμήθηκε μία αστεία ιστορία με έναν οδηγό ταξί.

Ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε ότι πολύ συχνά τον μπερδεύουν με τον πρωταγωνιστή της σειράς του ALPHA, “Σασμός”, Ορφέα Αυγουστίδη, αλλά και με τον Γιώργο Τσαλίκη.

Ο Δημήτρη Ουγγαρέζος διηγήθηκε μία ιστορία με έναν ταξιτζή, ο οποίος τον αποθέωνε σε όλη την κούρσα, αλλά στο τέλος του έδωσε συγχαρητήρια για την ερμηνεία του στην ταινία «Σειρήνες στο Αιγαίο».

Ο Ορφέας Αυγουστίδης είχε ενσαρκώσει τον “Survivor”(Σταυρακομαθιακάκης) στη ταινία του Νίκου Περάκη«Σειρήνες στη Στεριά».

Δημήτρης Ουγγαρέζος Ορφέας Αυγουστίδης

Δείτε όσα είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος:

Δόμνα Μιχαηλίδου: Εικονολήπτης τη ρώτησε πότε έρχεται η… υπουργός

Η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ήταν έτοιμη να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για το νομοσχέδιο για την κοινωνική προστασία και τα μέλη των τηλεοπτικών συνεργείων την περίμεναν.

Όταν η Δόμνα Μιχαηλίδου εισήλθε στην αίθουσα, πήγε να χαιρετήσει τους δημοσιογράφους και τεχνικούς. Εκείνη τη στιγμή ένας εικονολήπτης, ο οποίος δεν την αναγνώρισε, τη ρώτησε «έρχεται η υπουργός;».

Η υφυπουργός αντιμετώπισε με χιούμορ το περιστατικό, χαμογέλασε και είπε «από την αρχή μου συμβαίνει αυτό. Από την πρώτη ημέρα…».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ