Δημήτρης Ουγγαρέζος για το ατύχημα της Ελένης Μενεγάκη: «Έπρεπε να την δει ένας ειδικός»

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε τόσο στο ατύχημα που είχε η Ελένη Μενεγάκη, όσο και στον θάνατο του πατέρα της Φαίης Σκορδά.

Σχετικά με την Ελένη Μενεγάκη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε: «Η Ελένη είναι καλά, δόξα τω Θεώ. Είχε ένα μικρό ατύχημα. Καταλαβαίνετε ότι για να φύγει από την εκπομπή, σημαίνει ότι έπρεπε να τη δει ένας ειδικός. Δεν υπήρχε περίπτωση να φύγει έτσι από την εκπομπή, δεν έχει φύγει ποτέ από την εκπομπή. Τώρα όλα καλά, δόξα τω Θεώ!».

Μιλώντας για την Φαίη Σκορδά και τον θάνατο του πατέρα της είπε: «Όταν ενημερωθήκαμε ότι δεν θα βγει η εκπομπή στον αέρα, προσπάθησα να βρω πτήσεις για να πάω στην κηδεία του πατέρα της αλλά δεν κατέστη δυνατό, γιατί ήταν ήδη 14:50 και έπρεπε να πάω και στο Κιλκίς. Μιλήσαμε όμως».

«Θεωρώ ότι ήταν ατόπημα να βγάλει ο ΣΚΑΪ την εκπομπή στον αέρα, τα είπα και στο ραδιόφωνο. Η εκπομπή είναι ταυτισμένη, είναι το όνομά της. Όλη αυτή η εικόνα ήταν μία σκιά εκπομπής. Με μία άδεια καρέκλα; Θεέ μου», σημείωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ