Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Δεν θα ήταν ωραία ανατροπή το να συνεργαστούμε ξανά»

Τον Δημήτρη Ουγγαρέζο συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες. Μεταξύ άλλων ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για τον παλιό φίλο και συνεργάτη του Γιώργο Λιάγκα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Δεν θα ήταν ωραία ανατροπή το να συνεργαστούμε ξανά».

«Ότι βρέξει ας κατεβάσει το 2024. Είναι μία οριακή χρονιά για μένα, πρέπει να γίνουν πράγματα. Μιλάω μόνο για την προσωπική μου ζωή! Είμαι στον τοίχο, έχω φτάσει στο τέρμα. Εγώ να το δω για γάμο; Οι άλλοι να το δουν, εγώ το έχω δει! Το συμβόλαιό μου τελειώνει φέτος, θα μιλήσω πρώτα με το Mega και θα δούμε», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφορικά με τον Γιώργο Λιάγκα εξήγησε ότι: «Δεν γίνεται να μην μιλήσω ξανά για τον Γιώργο Λιάγκα επαγγελματικά, πληρώνομαι γι’ αυτό, είναι μέρος της δουλειάς μας. Δεν θα ήταν ωραία ανατροπή το να συνεργαστούμε ξανά».

«Το θεωρώ άκαιρο να το συζητάμε, έχουν περάσει έξι χρόνια, αλλά δεν με ενοχλεί. Η Ιλένια είναι μέρος της καρδιάς μου και την αγαπώ πολύ, όχι ερωτικά, οπότε είναι τιμή μου να με ρωτάτε για την Ιλένια», σημείωσε μιλώντας για την πρώην σύντροφό του Ιλένια Ουίλιαμς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ