Δημήτρης Κοντολάζος: Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε γιατί δεν πήγε στον γάμο της κόρης του

Η μεγάλη κόρη του Δημήτρη Κοντολάζου, Αγγελική, παντρεύτηκε πρόσφατα, με τον τραγουδιστή να μην δίνει το “παρών”.

Η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”, βρήκε τον τραγουδιστή με εκείνον να αντιδρά όταν ρωτήθηκε για την απουσία του, από τον γάμο της πρωτότοκης κόρης του.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Κοντολάζος είπε: «Αυτά είναι προσωπικά και ούτε η στιγμή είναι, ούτε θέλω να λέω τα προσωπικά μου, είναι οικογενειακά. Δεν θέλω να πω τίποτα. Κανένα σχόλιο, κανένα! Μην το μουτζουρώσουμε τώρα, δεν κάνει. Είναι όλα καλά. Να είναι ευτυχισμένη! Την αγαπάω, να είναι ευτυχισμένη. Αυτό αρκεί!».

Αφού έπαιξε το απόσπασμα η Έλενα Πολυκάρπου ανέφερε πως επικοινώνησε με τον τραγουδιστή: «Επειδή μίλησα μαζί του, μου είπε τα καλύτερα λόγια για το παιδί του και μου είπε: “Δεν θέλω να την ταράξω, δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα, γι’ αυτό το λόγο και δεν θα απαντήσω κιόλας“».

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με ρεπορτάζ της “Espresso” η κόρη του Δημήτρη Κοντολάζου, Αγγελική, παντρεύτηκε στις 4 Ιουνίου και ο τραγουδιστής δεν ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες που μιλούν για ρήξη στη σχέση τους. Μάλιστα αιτία της ρήξης φαίνεται να είναι το γεγονός πως η Αγγελική και η δεύτερη σύζυγος του πατέρα της, Καρολίνα, δεν κατάφεραν ποτέ να δημιουργήσουν μία καλή μεταξύ τους σχέση. Αξίζει να σημειωθεί πως η κόρη του Δημήτρη Κοντολάζου, από τον δεύτερό γάμο του, Σοφία, παρευρέθηκε κανονικά στον γάμο της αδελφής της.

Άτομο από το περιβάλλον τους είχε δηλώσει στην “Espresso” πως: «Ο Δημήτρης Κοντολάζος φαίνεται πως έχει ξεγράψει την κόρη του, την Άντζυ, εδώ και τρία χρόνια. Δεν έχει καμία επικοινωνία μαζί της».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ