Δημήτρης Κόκοτας: «Μπλόκαρα αριθμούς δημοσιογράφων που επέμεναν να μιλήσω για εκείνον», λέει η Τραϊάνα Ανανία

Την Τραϊάνα Ανανία συνάντησαν οι δημοσιογράφοι σε βραδινή της έξοδο. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός αναφέρθηκε και στο γεγονός πως μπλόκαρε αριθμούς δημοσιογράφων που επέμεναν να μιλήσει για τον Δημήτρη Κόκοτα.

Συγκεκριμένα, η Τραϊάνα Ανανία μιλώντας για τον Δημήτρη Κόκοτα είπε ότι: «Τα νέα είναι αυτά που ξέρετε και κάνουμε υπομονή και προσευχή. Μπλόκαρα αριθμούς δημοσιογράφων που επέμεναν να μιλήσω για τον Δημήτρη Κόκοτα.

Το να βγαίνει το τηλέφωνό μου στα μανταλάκια και να το παίρνουν ξαφνικά εκατό άγνωστοι αριθμοί… Καταλαβαίνεις ότι αυτό καταρχάς είναι παρεμβατικό και δεν είναι ηθικό. Εμείς με τον Δημήτρη αποκτήσαμε μία αδελφική σχέση!».

Υπενθυμίζεται ότι η Τραϊάνα Ανανία σε προηγούμενες δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου, περιέγραψε το πώς βίωσε η ίδια όλη αυτή τη κατάσταση.

Στην αρχή η τραγουδίστρια και ηθοποιός ανέφερε: «Κλείστηκα στον εαυτό μου, μαζεύτηκα, τώρα είμαι καλύτερα. Ήταν μια πάρα πολύ σοκαριστική εμπειρία για εμένα. Δεν είχα ξαναβιώσει κάτι αντίστοιχο. Μου πήρε πάρα πολύ καιρό για να το ξεπεράσω και ακόμη το ξεπερνάω. Ήταν πολύ σοκαριστικό».

Ακόμα, η Τραϊάνα Ανανία εξήγησε πως: «Ο Δημήτρης Κόκοτας πάει καλύτερα και αυτό περιμέναμε. Για αυτό και εγώ περίμενα και ήθελα να μην πιέζουμε πράγματα και να έχουμε όλοι μας υπομονή. Και εγώ πιέστηκα και από τους δημοσιογράφους να μιλάω. Αν κάποιος δεν είναι καλά, δεν έχει κανένα λόγο να μιλάει στους δημοσιογράφους, έχει φίλους να μιλάει. Αυτό το γεγονός με άλλαξε και μένα, δούλεψα πάρα πολύ μέσα μου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ