Δημήτρης Κόκοτας: «Μπήκαμε και τον είδαμε στα πόδια της Τραϊάνας Ανανία – Ήταν όλοι σε κατάσταση σοκ» – ΒΙΝΤΕΟ

Δύσκολες ώρες εξακολουθεί να βιώνει ο Δημήτρης Κόκοτας, ο οποίος και βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ έπειτα από καρδιακή ανακοπή που υπέστη το απόγευμα της Πέμπτης.

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Στάθης Σχίζας και η Μαλού βρέθηκαν καλεσμένοι στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού και μίλησαν για όλα όσα είδαν και οι ίδιοι στις πρόβες του J2US.

«Εκεί ήμασταν, μετά από εμάς ήταν η πρόβα των παιδιών» τόνισε, αρχικά, η Μαλού για να επισημάνει, με τη σειρά του, ο Στάθης Σχίζας τα εξής. «Πολύ λυπηρό, πολύ άσχημο. Εμείς κατεβαίναμε και είδαμε τον κόσμο έξω από τα καμαρίνια. «Τι έγινε; Κάτι έγινε εδώ» είπαμε, μπαίνουμε μέσα και βλέπουμε τον Δημήτρη στα πόδια της Τραϊάνας (σ.σ. Ανανία). Ήταν όλοι σε κατάσταση σοκ».

«Το ευτυχές σε αυτό το περιστατικό νομίζω πως ήταν ότι δεν έχασε τελείως τις αισθήσεις του και μπορούσε να μας εξηγήσει τι νιώθει. Μπορούσε δηλαδή να επικοινωνήσει μαζί μας και να επικοινωνήσουμε και εμείς με τον γιατρό που μίλαγε ο ενδυματολόγος, ο Κώστας Ζήσης. Μίλαγε τότε με τον γιατρό και του εξηγούσε τι αισθάνεται ο Δημήτρης και ο γιατρός έστειλε αστραπιαία το ΕΚΑΒ, το οποίο ήρθε επίσης πολύ γρήγορα. Του έκαναν αντιπηκτική ένεση επί τόπου και τον έβαλαν σε οξυγόνο κατευθείαν, σε 20 λεπτά είχε φύγει ο άνθρωπος».

«Ευτυχώς το ασθενοφόρο ήρθε εγκαίρως και πρόλαβε κάποιες καταστάσεις» υπογράμμισε, εν συνεχεία, η Μαλού στον αέρα του «Καλύτερα δε γίνεται» της Κυριακής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ