Δημήτρης Αλεξάνδρου: “Ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει” – Η αινιγματική ανάρτηση

Σε μια ανάρτηση που προκαλεί ερωτήματα προχώρησε o Δημήτρης Αλεξάνδρου το απόγευμα της Παρασκευής (15/7), στα social media.

Υπενθυμίζεται πως τα τελευταία εικοσιτετράωρα κυκλοφορούν φήμες πως ο ίδιος δεν είναι πλέον σε σχέση με την Ιωάννα Τούνη.

Ωστόσο, οι δύο τους βρέθηκαν στο πάρτι γενεθλίων της Δήμητρας Αλεξανδράκη, όπου απαθανατίστηκαν αγκαλιά, βάζοντας τέλος στις φήμες.

Να σημειωθεί πως η Ιωάννα Τούνη, η οποία τις τελευταίες ημέρες δεν ήταν το ίδιο ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επανήλθε πριν από λίγες ώρες μέσω Instagram, λέγοντας σε βίντεο της: «Γεια σας κουτσούνια μου! Τι κάνετε; Σας έλειψε λίγο; Εμένα μου λείψατε, να ξέρετε. Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα θα έλεγα και είπα να πω μια καλησπέρα. Γενικά ευχαριστώ που στέλνετε και ρωτάτε και αγχώνεστε, αλλά ζω. Δεν παθαίνω τίποτα. Μην ανησυχείτε, όλα καλά. Είμαι βέβαια στον καναπέ και στο κρεβάτι. Η κατάσταση είναι αυτή εδώ όλες αυτές τις ημέρες. Δεν σηκώνομαι για πολλά πράγματα. Αυτά. Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα και σας δίνω ένα μεγάλο φιλί».

Ποια ήταν όμως η δημοσίευση που έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και δίχασε;

Μετά την συγκεκριμένη ανάρτηση της influencer, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέβασε ένα στόρι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο γράφει: «Κάποια στιγμή όλα θα πάρουν τον δρόμο τους και ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει», χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες σε τι ακριβώς αναφέρεται.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ