Comeback για την Ιωάννα Τούνη στο Instagram – Το βίντεο για την κατάσταση της υγείας της

Την ανησυχία των ακολούθων της προκάλεσε το γεγονός ότι τα τελευταία εικοσιτετράωρα, μετά τα σενάρια χωρισμού από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, η Ιωάννα Τούνη δεν ήταν το ίδιο ενεργή στα social media.

Υπενθυμίζεται πως οι δυό τους φάνηκε τελικά ότι ξεπέρασαν τα όσα τους κρατούσαν χώρια, καθώς στο πάρτι γενέθλιών της Δήμητρας Αλεξανδράκη πριν από μερικές μέρες, πήγαν μαζί. Μάλιστα, η κάμερα τους κατέγραψε να διασκεδάζουν αγκαλιά.

Μετά την αποχή της από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ιωάννα Τούνη έδωσε “σημεία ζωής” την Παρασκευή, όταν ανέβασε στο InstaStory της βίντεό της. Στο απόσπασμα η influncer ενημερώνει μεταξύ άλλων τους διαδικτυακούς της φίλους για την κατάσταση της υγείας της.

«Γεια σας κουτσούνια μου! Τι κάνετε; Σας έλειψε λίγο; Εμένα μου λείψατε, να ξέρετε. Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα θα έλεγα και είπα να πω μια καλησπέρα. Γενικά ευχαριστώ που στέλνετε και ρωτάτε και αγχώνεστε, αλλά ζω. Δεν παθαίνω τίποτα. Μην ανησυχείτε, όλα καλά. Είμαι βέβαια στον καναπέ και στο κρεβάτι. Η κατάσταση είναι αυτή εδώ όλες αυτές τις ημέρες. Δεν σηκώνομαι για πολλά πράγματα. Αυτά. Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα και σας δίνω ένα μεγάλο φιλί», είπε η Ιωάννα Τούνη.

Παράλληλα, τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φήμες που την θέλουν έγκυος.

Ακολουθεί το βίντεο με τα όσα είπε η Ιωάννα Τούνη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ