Δήμητρα Ματσούκα: Ο λόγος που συγκινήθηκε κατά τη διάρκεια του “Ενώπιος Ενωπίω”

Η Δήμητρα Ματσούκα μαζί με τον Πέτρο Κόκκαλη έδωσαν συνέντευξη στο “Ενώπιος Ενωπίω” και στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Σε κάποιο σημείο η γνωστή ηθοποιός συγκινήθηκε και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Ο λόγος, όταν είδε να μιλάει για εκείνην η αγαπημένη της αδελφή, Μαρία.

Έτσι, αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος, η Δήμητρα Ματσούκα σκούπισε την άκρη των ματιών της και εκμυστηρεύτηκε πως «είμαι πολύ δεμένη με την αδελφή μου και με τον αδελφό μου. Η αδελφή μου είναι και η μικρή της οικογένειάς μου. Δεν έχω ξανασυγκινηθεί ποτέ στη ζωή μου σε εκπομπή. Είναι κάτι το οποίο πάντα απευχόμουν, να που μου συνέβη. Όμως είναι καλός ο λόγος».

«Η βράβευση που της είχα αφιερώσει πριν από κάποια χρόνια στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ήταν για ένα έργο του Θεοτόκη, οι “Σκλάβοι δεσμά τους” σε σκηνοθεσία του Τόνυ Λυκουρέση».

«Όταν την βλέπω στο θέατρο και στην τηλεόραση, νομίζω ότι πάντα κλαίω. Είτε είναι κωμωδία είτε είναι δράμα, εγώ θα κλάψω γιατί είμαι πολύ περήφανη. Είναι αληθινή η αδελφή μου στο συναίσθημα που βγάζει, πάντα ήταν έτσι. Πάλευε για αυτό που ήθελε και την θυμάμαι μια ζωή να παίρνει τηλέφωνα, να τρέχει σε κάστινγκ και να κάθεται να περιμένει με τις ώρες στα θέατρα. Ό,τι έχει καταφέρει, το έχει κάνει με την αξία της» είχε εξομολογηθεί, λίγο νωρίτερα, η Μαρία για την Δήμητρα Ματσούκα.

«Είχε πολλές ευθύνες από μικρή όσον αφορά εμένα. Με διάβαζε και με πρόσεχε όταν η μαμά μου δούλευε, μου έβαζε να φάω. Είχε δηλαδή, αν και πολύ μικρή, αυτή την ευθύνη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ