Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η πρώτη αναφορά στον χωρισμό της – Τι απάντησε στο Instagram

Για πρώτη φορά η Δήμητρα Αλεξανδράκη αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον αρραβωνιαστικό της. Το μοντέλο απάντησε σε ένα σχόλιο κάτω από φωτογραφία της στο instagram.

Πριν από λίγες ημέρες ανέβασε ένα ποστ με φωτογραφίες στο Instagram, στην οποία έγραψε στη λεζάντα: «Σε πρόδωσα… εαυτέ μου. Σιγά σιγά επανορθώνω όμως! Μου υπόσχομαι να μην το επιτρέψω να γίνει ξανά».


Ανάμεσα στα σχόλια που έγιναν κάτω από το στιγμιότυπο, μια follower έγραψε ειρωνικά στη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Καταπληκτική φωτό. Ο σύζυγος την τράβηξε;».

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν άφησε το σχόλιο αναπάντητο και έγραψε: «Όχι γιατί χωρίσαμε. Είσαστε ευχαριστημένη κυρία Flori; Εγώ χαρά θέλω μόνο να δίνω στον κόσμο. Να είστε καλά και σας εύχομαι υγεία και όλες τις ευλογίες του κυρίου. Καλή συνέχεια να έχετε».

Το σχόλιο κάτω από την φωτογραφία
Το μοντέλο είχε δημοσιεύσει στο παρελθόν μία φωτογραφία με την ίδια να φορά ένα εντυπωσιακό μονόπετρο. Στην πορεία, το γεγονός ότι απέφευγε να δείξει τον σύντροφό της σχολιαζόταν έντονα στα social media με τους χρήστες να υποστηρίζουν πως υπάρχει στη… φαντασία της.
Όλα αυτά είχαν κάνει έξαλλη την Δήμητρα Αλεξανδράκη η οποία είχε απαντήσει πως ο σύντροφός της δεν είναι τσάντα για να τον δείχνει στο Instagram. Πριν από ένα περίπου μήνα, η ίδια είχε εμφανιστεί στην εκπομπή Super Κατερίνα και είχε ανακοινώσει πως παντρεύτηκε κρυφά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ