Διάσημος ηθοποιός έγινε πατέρας για πέμπτη φορά – Το επιβεβαίωσε η 25χρονη κόρη του

Πατέρας για πέμπτη φορά έγινε ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, αφού η σύντροφός του Μέρι Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι που θα έχει το όνομα Λότι. Το ζευγάρι δεν είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη την οποία κρατούσε κρυφή. Ήταν η κόρη του ηθοποιού που ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός στον λογαριασμό της στο instagram. Η 25χρονη Κλάρα, που είναι η κόρη του ΜακΓκρέγκορ με την ελληνικής καταγωγής Εύα Μαυράκη, ανέβασε φωτογραφίες της στα social media κρατώντας στην αγκαλιά της τον νεογέννητο αδελφό της, στέλνοντας συγχαρητήρια στον πατέρα της, τον 50χρονο Γιούαν και την 36χρονη Μέρι.

“Καλωσόρισες στον κόσμο μικρέ αδελφέ, συγχαρητήρια στον μπαμπά μου και τη Μέρι, αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο”. Όμως τον Λόρι κράτησε στην αγκαλιά της και η 19χρονη κόρη του Γιούαν, Έσθερ: “Συνάντησα τον μικρό μου αδελφό μοιάζοντας με πειρατή! Καλωσόρισες στην οικογένεια μικρέ Λόρι”. Ο ηθοποιός και η Μέρι Ελίζαμπεθ είναι μαζί από το 2017, όταν γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του “Fargo”.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιούαν αιφνιδίασε τους θαυμαστές του με τα κρυφά νέα του για ένα μωρό. Το 2011 αποκάλυψε ότι είχε υιοθετήσει ένα κοριτσάκι, την κόρη του Ανούκ. Ο Γιούαν και η Εύα υιοθέτησαν την Τζάμιαν το 2006, ενώ χώρισαν το 2017, έπειτα από 22 χρόνια γάμου. Το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2020. Η διάλυση του γάμου ήρθε όταν επιβεβαιώθηκε ότι ο Γιούαν φιλιόταν με τη Μέρι σε ένα εστιατόριο στο Λονδίνο. Μετά την κατάθεση διαζυγίου, ο ηθοποιός άρχισε να βγαίνει επισήμως με τη Μέρι, κάτι που είχε εξοργίσει την Κλάρα που κατηγόρησε τη Μέρι ότι έκλεψε τον πατέρα της από τη μητέρα της. .

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ