Διακοπές… σε δόσεις για την Ελένη Τσολάκη

Της Πολυξένης Καραμίχα

Μπορεί οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της Ελένης Τσολάκη να την κρατούν στην Αθήνα, λόγω της εκπομπής «Καλοκαίρι#Not» που παρουσιάζει στο Open, όμως δεν στέκονται «εμπόδιο» για τις θερινές εξορμήσεις της. Η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια είναι καλοκαιρινός τύπος, γι’ αυτό οι διακοπές της, παρότι θα είναι διαφορετικές, θα εμπεριέχουν όλα όσα αγαπά, αλλά… σε μικρότερες δόσεις. Νησιά, παραλίες, βουτιές και απάνεμες ταβέρνες με μοναδικά τοπία.

Το πρόγραμμα της Ελ. Τσολάκη τα Σαββατοκύριακα περιλαμβάνει εξορμήσεις σε όμορφες κοντινές παραλίες και επισκέψεις στα αγαπημένα της νησιά, την Κύθνο και τη Μήλο, μαζί με τον επιχειρηματία σύζυγό της Παύλο Πετρουλάκη. Ο άντρας της ζωής της είναι το στήριγμά της, ο άνθρωπος που στα δύσκολα είναι δίπλα της. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της Ελένης φέτος δεν θα τους επιτρέψουν πολυήμερες διακοπές, όμως για τον επιχειρηματία δεν έχει καμία απολύτως σημασία γιατί η σύζυγός του κάνει αυτό που αγαπά. Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής από την τηλεόραση, η Ελένη επέστρεψε με την καθημερινή εκπομπή «Καλοκαίρι#Not».

Εχει «στήσει» μια όμορφη ομάδα και ταυτόχρονα ετοιμάζεται για τα νέα καθήκοντά της τον χειμώνα. Το πιθανότερο είναι να αναλάβει τη ζώνη του Σαββατοκύριακου, κάτι που ήταν στα αρχικά σχέδια των ανθρώπων του Open. Ξέρει τι θέλει H Ελ. Τσολάκη διανύει μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της τόσο στα επαγγελματικά της όσο και στα προσωπικά της.

«Εχω τα πάντα, μια σχέση που διατηρείται πολύ όμορφα, με αγώνα, προσπάθεια, με τα πάνω και τα κάτω, τις δύσκολες και τις εύκολες στιγμές, όπως συμβαίνει σε όλους. Θεωρώ πως ό,τι είναι να μου φέρει η ζωή θα μου το φέρει. Θα ήθελα, όμως, ένα παιδί, φαντάζομαι μάλιστα τον εαυτό μου με πολλά παιδάκια. Πιστεύω ότι η επιθυμία για μητρότητα έχει να κάνει με την ωριμότητα που έρχεται σε κάθε φάση της ζωής μας κι εγώ πλέον αισθάνομαι έτοιμη να αντιμετωπίσω τα πάντα και να γίνω μαμά. Ούτως ή άλλως, οι γυναίκες μεγαλώνοντας ξέρουμε τι θέλουμε και πώς το θέλουμε. Βέβαια, δεν κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτή τη σκέψη. Ξέρω, όμως, πως ό,τι είναι να έρθει θα έρθει από μόνο του και θα έρθει για καλό», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της η παρουσιάστρια.

Πηγή: Realnews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ