Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Νέες αποκαλύψεις για την έξοδο σε κουτούκι στα Εξάρχεια

Στο επίκεντρο βρέθηκαν χθες οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και στις οποίες η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης απεικονίζονται αγκαλιά σε γνωστό κουτούκι στα Εξάρχεια.

Η εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1 επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη του μεζεδοπωλείου και εκείνος αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες.

“Δεν γνωρίζαμε ότι ήταν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης στο μαγαζί μας. Προφανώς ήρθαν ινκόγκνιτο. Δεν είχαν κλείσει τραπέζι. Ήρθαν και κάθισαν σε μια άκρη” ανέφερε. “Ο Βασίλης Μπισμπίκης έρχεται τακτικά. Ε, έφερε και την Δέσποινα Βανδή. Τους σέρβιρε ο γιος μου”, είπε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου.

Το τελευταίο διάστημα, έντονες ήταν οι φήμες που ήθελαν τη Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη να είναι ζευγάρι, με κάποια άλλα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως η τραγουδίστρια δεν είναι σε σχέση με τον ηθοποιό αλλά με φίλο του.

Πριν από λίγες ημέρες, ο φακός τους είχε “πιάσει” να κάνουν ψώνια στην Ερμού. Οι δυο τους έκαναν τη βόλτα τους με πολύ χαλαρή διάθεση και έδειχναν να χαίρεται ο ένας την παρέα του άλλου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ