Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Απόδραση εκτός Αθηνών για το ζευγάρι – ΦΩΤΟ

Απόδραση εκτός Αθηνών αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης. Οι δυο τους, από την στιγμή που δημοσιοποίησαν την σχέση τους, είναι αχώριστοι.

Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που η γνωστή τραγουδίστρια βρίσκεται στο πλευρό του ηθοποιού στις παραστάσεις του κι αντιστρόφως, όταν η Δέσποινα Βανδή εμφανίζεται on stage, ο Βασίλης Μπισμπίκης σπεύδει κοντά της για να απολαύσει τις ερμηνείες της.

Όταν τους το επιτρέπουν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις οι δύο καλλιτέχνες περνούν χρόνο μαζί, κάτι που συνέβη την Τετάρτη (13/7), όπως φαίνεται από την κοινή τους εικόνα που δημοσίευσε η Δέσποινα Βανδή στα social media.

Το γνωστό ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ επισκέφθηκε γνωστό κατάστημα της Αράχωβας προκειμένου να γευματίσει και έβγαλε φωτογραφία με την μαγείρισσα του μαγαζιού. Το εν λόγω στιγμιότυπο ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Δέσποινα Βανδή.

«Χειμώνα ονειρευόμουν να έρθουμε και ήρθαμε κατακαλόκαιρο! Να φάμε από τα χεράκια της Ακτίδας», γράφει η τραγουδίστρια στο ποστ της.

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε η Δέσποινα Βανδή

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ