Δέσποινα Βανδή: Η ιδιαίτερη αφιέρωση κατά την παραλαβή του βραβείου της

Στα «Super Music Awards 2023» έδωσε το παρών η Δέσποινα Βανδή το βράδυ της Τετάρτης (8/11). Η δημοφιλής τραγουδίστρια μάλιστα βραβεύτηκε ως «SUPER Adult Γυναίκα».

Η Δέσποινα Βανδή κατά την διάρκεια της παραλαβής του βραβείου της, το αφιέρωσε «σε όλες αυτές τις υπέροχες γυναίκες που διεκδικούν την ευτυχία τους σε όποια φάση της ζωής τους».

Συγκεκριμένα η Δέσποινα Βανδή είπε: «Θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο σε όλες αυτές τις υπέροχες γυναίκες που διεκδικούν την ευτυχία τους σε όποια φάση της ζωής τους! Σε όλες τις γυναίκες που ζουν την ζωή τους με βάση τα δικά τους θέλω και όχι με βάση τα θέλω των άλλων! Σας αγαπώ και είμαι δίπλα σας! Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ευχαριστώ».

@greektvision #greektvision #ελλαδα #ελλαδατικτοκ #greektiktoks #greekfypage #greektiktoker #βανδη ♬ original sound – GreekTVision 📺

Στην μουσική εκδήλωση όμως, βρέθηκε και η Ελένη Φουρέιρα. Η γνωστή τραγουδίστρια βραβεύτηκε ως «SUPER Modern – Γυναίκα» και κέρδισε και το βραβείο «SUPER Album». Όταν η Ελένη Φουρέιρα παρέλαβε το βραβείο «SUPER Album», έκανε μία πολύ ιδιαίτερη αναφορά στην Δέσποινα Βανδή: «Θέλω να ευχαριστήσω κι εγώ την Δέσποινα Βανδή! Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Δέσποινα Βανδή, γιατί είσαι role model. Σ’ ευχαριστούμε πάρα πολύ που είσαι τόσο θεά, τόσο καταπληκτικός άνθρωπος και έχεις εμπνεύσει τόσες γυναίκες αυτή την στιγμή! Ευχαριστώ πάρα πολύ να είστε καλά».

@greektvision #greektvision #ελλαδα #ελλαδατικτοκ #greektiktoks #greekfypage #greektiktoker #φουρειρα #βανδη ♬ original sound – GreekTVision 📺

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ