Δερμάτινα VS βινύλ: Εσείς ποιο badass trend θα ακολουθήσετε;

Στην άτυπη μάχη μεταξύ leather και βινύλ, εσείς ποιανού τη μεριά θα διαλέγατε; Και τα δύο παρόμοια μόνο να χαρίσουν μπορούν στην εικόνα μας και ειδικά αν φορεθούν σωστά. Και πως είναι το σωστά; Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει γιατί το look που βασίζεται στα δερμάτινα και στα βινύλ έχει να κάνει περισσότερο με το attitude και στην περίπτωση αυτή χρειάζεται να είναι badass. Leather ή βινύλ λοιπόν;

Βινύλ

Λιγάκι περισσότερο λαμπερό και επικίνδυνο ως προς την ποιότητα, τα βινύλ ρούχα μπορούν είτε να απογειώσουν μια εικόνα είτε να την καταστρέψουν εντελώς. Σίγουρα είναι ένα υλικό που θα τραβήξει την προσοχή αλλά αν θέλετε να μην το κάνει με το λάθος τρόπο, ακολουθείστε τα μυστικά μας tips.

@styledumonde
@styledumonde

Επιλέξτε ένα statement κομμάτι, όπως μια καμπαρντίνα, και κρατήστε το υπόλοιπο look διακριτικό, casual, είτε street style. Όχι όμως βραδινό.
Αποφύγετε τα στενά βινύλ και επιλέξτε πιο oversized γραμμές ακόμα κι αν πρόκειται για κοστούμι. Τα πολύ στενά είτε σαν την catwoman θα σας κάνουν να φαίνεστε είτε, δυστυχώς, σαν να φοράτε μια φθηνή στολή.

@styledumonde

Αν είναι να φορέσετε ένα μόνο κομμάτι που να διαγράφει, ας είναι μια μίντι φούστα ή ένα παντελόνι που θα συνδυαστεί με ένα πιο φαρδύ t-shirt ή blazer.
Προσοχή στο υλικό, είναι πολύ εύκολο να θυμίσει… σακούλα σκουπιδιών.

@styledumonde

Δερμάτινα

Η αλήθεια είναι ότι το leather trend φαίνεται να κερδίζει έδαφος τον τελευταίο καιρό και να προηγείται του βινύλ. Ομολογούμε ότι τείνουμε λίγο περισσότερο προς τα εκεί, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα δερμάτινα outfits μας αρέσουν.

@styledumonde

Όπως και στα βινύλ ρούχα, έτσι και στα δερμάτινα, το μυστικό κρύβεται στην ποιότητα του υλικού.
Εγκρίνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη το total leather look όπως και να φορεθεί.

@styledumonde

Αν είναι να αποφύγετε ένα δερμάτινο κομμάτι, ας είναι το κολάν. Ανήκει σε άλλη εποχή και όχι στο σήμερα.
Βάλτε χρώμα στα δερμάτινα. Τα μαύρα μας αρέσουν αλλά έχουμε αρχίσει να τα συνηθίζουμε.

@styledumonde
@thestylestalker

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ